Mádai Vivientől elvárja a férje, hogy főzzön: videó

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
háztartás főzés férj Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban vallott arról, hogy mi az az egyetlen dolog, amit elvár tőle a férje.

Várkonyi Andrea műsorában Cseke Katinkát, Dér Henit, Doszpot Pétert és Mádai Vivient látta vendégül, szokás szerint nagyon sok a párkapcsolatot érintő dolgot kitárgyaltak. Az egyik kérdés során vallott Mádai Vivien arról, hogy mi a férje egyetlen elvárása felé, amit úgy érez, kötelessége is teljesíteni: ez a főzés.

Mádai Viviennek főznie kell otthon Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Nálunk elvárás. Semmi kérése nincs felém, semmi az égvilágon, tényleg szabad madár vagyok, de meleg étel legyen otthon, és én azt gondolom, hogy nekem kutya kötelességem akkor ezt az egyetlenegy kérését teljesíteni" – mondta Vivien.

Nagy Réka műsorvezető megmutatta félmeztelen testéthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-nagy-reka-musorvezeto-megmutatta-felmeztelen-testet.htmlBizonyára rengeteg férfi rajongója van a modell és műsorvezető, Nagy Rékának, aki legutóbbi fotóján megmutatta, mennyire gyönyörű a teste, amikor alig takarja valami. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator tériszonnyal küzd: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-cinthya-dictator-teriszonnyal-kuzd-video.htmlCinthya Dictator szinte lebénult a félelemtől az TV2 ügyességi műsorában. TV + Sztárok--Ismét Budapestről posztolt Will Smith: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-ismet-budapestrol-posztolt-will-smith-video.htmlÚjra Budapestről jelentkezett be a közösségi oldalán Will Smith: a színész a gyerekeivel készített egy vicces videót. TV + Sztárok--Gesztesi Károly válaszolt Liptai Claudia apák napi köszöntésérehttp://www.life.hu/sztarok/20180619-gesztesi-karoly-valaszolt-liptai-claudia-apak-napi-koszontesere.htmlLiptai Claudia apák napja alkalmából Pataki Ádám mellett Gesztesi Károlyt is felköszöntötte. A színész pedig reagált volt felesége szavaira. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huOszter Sándor felmentése óta nem látta családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-oszter-sandor-felmentese-ota-nem-latta-csaladjat.htmlOszter Sándort felmentették a befolyással üzérkedés vádja alól, a kedvező ítéletet családjával ünnepelte volna a színész, ám mégsem így történt. Azóta nem látták őt, hogy kihirdették a döntést.TV + Sztárok--Hosszú Katinka idén kevesebb pénzt gyűjtötthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-hosszu-katinka-iden-kevesebb-penzt-gyujtott.htmlHosszú Katinkának erre az évére rányomta a bélyegét a magánéleti válsága: az anyagiakon is látszik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.