Ábrahám Edit Barátok közt meztelen fotó zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábrahám Edit elárulta, a mai napig van olyan rajongója, aki meztelen fotókkal zaklatja őt.

Ábrahám Edit, aki 5 év után tért vissza a Barátok közt című sorozatba, az RTL Klub reggeli műsorának vendége volt, ahol elárulta, hogy neki is akadtak őrült rajongói, sőt, valaki a mai napig meztelen fotókat küldözget neki a közösségi oldalon keresztül.

Időnként a mai napig meglepődöm, mert a közösségi oldalon valaki meztelen képeket küld magáról... De újabban már rá sem kattintok. Nem értem, mi a szándéka ezzel... Önmagát szépnek találja? Vagy gondolja, hogy ez alapján majd beleszeretek? Anyaszült meztelenül látható a képeken, 40-50 év körüli férfi..."

Klapka György özvegye eladja a házukathttp://www.life.hu/sztarok/20180619-klapka-gyorgy-ozvegye-eladja-a-hazukat.htmlNehéz lépésre szánta el magát Klapka György özvegye, Marika néni, akinek a férje másfél évvel ezelőtt bekövetkezett halála óta egészségügyi gondjai is akadtak. Úgy érzi, már túl nagy neki a ház, így eladja. TV + Sztárok--Az izlandi válogatott egyik sztárja, Birkir Már Saevarsson szabadságot vett ki a vb-rehttp://www.life.hu/sztarok/20180619-az-izlandi-valogatott-egyik-sztarja-birkir-mar-saevarsson-szabadsagot-vett-ki-a-vbre.htmlAz izlandi válogatott tagjai sokak szívébe belophatják magukat, ugyanis szinte a semmiből törtek fel, és magukhoz képest óriási sikereket érnek el. Már az is nagy szó, hogy kijutottak a vb-re úgy, hogy a legtöbb labdarúgójuknak civil foglalkozása is van: egyikük például egy gyárban dolgozik, és szabit vett ki a tornára. TV + Sztárok--Vasvári Vivien esküvőjén bárki részt vehet júliusbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-vasvari-vivien-eskuvojen-barki-reszt-vehet-juliusban.htmlEddig titok volt, de most elárulta, mikor lesz az esküvője. Vasvárvi Vivien további részleteket árult, például azt, hogy bárkit szívesen várnak a nagy napon. TV + Sztárok--Megtaláltuk a magyar sztárok hasonmásait: Dér Heninek és ByeAlexnek is van párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180619-megtalaltuk-a-magyar-sztarok-hasonmasait-der-heninek-es-byalexnek-is-van-parja.htmlNem ritka, hogy éppen egy olyan ember hasonílt ránk a legjobban külső vonásaiban, akihez semmi közünk, ugyanis a világon mindenkinek van hasonmása, mi most megtaláltuk a hazai sztárokét. ByeAlex, Dér Heni és Szabados Ági is büszkélkedhet ezentúl egy "ikertestvérrel". TV + SztárokOrigoNagy Réka műsorvezető megmutatta félmeztelen testéthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-nagy-reka-musorvezeto-megmutatta-felmeztelen-testet.htmlBizonyára rengeteg férfi rajongója van a modell és műsorvezető, Nagy Rékának, aki legutóbbi fotóján megmutatta, mennyire gyönyörű a teste, amikor alig takarja valami. TV + SztárokOrigoIsmét Budapestről posztolt Will Smith: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-ismet-budapestrol-posztolt-will-smith-video.htmlÚjra Budapestről jelentkezett be a közösségi oldalán Will Smith: a színész a gyerekeivel készített egy vicces videót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.