Összeverekedett Bagi Iván és Nacsa Olivért

vita konfliktus verekedés Nacsa Olivér Bagi Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pénzt vagy éveket! című műsorban mesélt arról Bagi Iván és Nacsa Olivér, hogy régebben úgy oldották meg a vitás kérdéseket, hogy összeverekedtek.

"Nagyon érdekes helyzet volt. Egy fellépésre vártunk bent az öltözőben. A megrendelő az öltöző előtt állt, mert kezdeni kellett volna. Az öltözőből pedig érdekes hangok szűrődtek ki, mint egy Bud Spencer és Terence Hill filmből. Már színpadon kellett volna legyünk, de ott egy komolyabb verekedés tört ki" - mondta Nacsa Olivért a Pénzt vagy éveket! című műsorban. Hozzátette: a megrendelő megvárta, amíg befejezik.

Megnyugtatták a nézőket, hogy az utóbbi időben már nincs erre példa, de Olivér azt is elmondta, hogy ez többször is előfordult az elmúlt 21 év során.

Chris Pratt és Arnold Schwarzenegger lánya, Katherine összejöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-chris-pratt-es-arnold-schwarzenegger-lanya-osszejottek-paparazzi.htmlÚgy tűnik, jóképű udvarlója akadt Schwarzenegger lányának, Katherine-nek: a szépséget a nemrég elvált Chris Prattel kapták rajta a lesifotósok. TV + Sztárok--Vasvári Vivien esküvőjén bárki részt vehet júliusbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-vasvari-vivien-eskuvojen-barki-reszt-vehet-juliusban.htmlEddig titok volt, de most elárulta, mikor lesz az esküvője. Vasvárvi Vivien további részleteket árult, például azt, hogy bárkit szívesen várnak a nagy napon. TV + Sztárok--Az izlandi válogatott egyik sztárja, Birkir Már Saevarsson szabadságot vett ki a vb-rehttp://www.life.hu/sztarok/20180619-az-izlandi-valogatott-egyik-sztarja-birkir-mar-saevarsson-szabadsagot-vett-ki-a-vbre.htmlAz izlandi válogatott tagjai sokak szívébe belophatják magukat, ugyanis szinte a semmiből törtek fel, és magukhoz képest óriási sikereket érnek el. Már az is nagy szó, hogy kijutottak a vb-re úgy, hogy a legtöbb labdarúgójuknak civil foglalkozása is van: egyikük például egy gyárban dolgozik, és szabit vett ki a tornára. TV + Sztárok--Klapka György özvegye eladja a házukathttp://www.life.hu/sztarok/20180619-klapka-gyorgy-ozvegye-eladja-a-hazukat.htmlNehéz lépésre szánta el magát Klapka György özvegye, Marika néni, akinek a férje másfél évvel ezelőtt bekövetkezett halála óta egészségügyi gondjai is akadtak. Úgy érzi, már túl nagy neki a ház, így eladja. TV + Sztárok--Mádai Vivientől elvárja a férje, hogy főzzön: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-madai-vivientol-elvarja-a-ferje-hogy-fozzon-video.htmlMádai Vivien a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban vallott arról, hogy mi az az egyetlen dolog, amit elvár tőle a férje. TV + Sztárok--Bevitték a pszichiátriára Heather Locklearthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-bevittek-a-pszichiatriara-heather-lockleart-melrose-place.htmlPszichiátrián kezelik Heather Lockleart, aki bántalmazta a szüleit, majd azzal fenyegetőzött, hogy magával is végez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.