Vajna Timi megmutatta, mekkora a hasa a hormonkezelésektől: fotó

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi has hormonkezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi hormonkezeléssel készül a babavállalásra, meg is mutatta, mit művel a testével az injekció.

Olyan nagy lett a hasa Vajna Timinek a hormonkezelésektől, mintha 5 hónapos terhes lenne. Ő maga tette közzé megváltozott testét közösségi oldalán.

Vajna Timi Forrás: Insta Story
Király Viktor barátnője megmutatta hosszú combjait: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-kiraly-viktor-baratnoje-megmutatta-hosszu-combjai-video.htmlKirály Viktor és szerelme, Anita jelenleg Szicíliában töltik szerelmes nyaralásukat, ahonnan a szexi lány egy igen pikáns videót is posztolt: megmutatta gyönyörű lábait.TV + SztárokOrigoTóth Andi bugyi nélkül fotózta magát: így lebarnulthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-toth-andi-bugyi-nelkul-fotozta-magat-igy-lebarnult.htmlTóth Andi és szerelme, Szabó Ádám épp nyaralásukat töltik, ahol a meghitt fotók mellett szexi képek is készülnek: az énekesnő megmutatta, mennyit barnult...TV + SztárokOrigoZsidró Tamást és Dobó Katát a munka egy időre elválasztotta egymástólhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-zsidro-tamast-es-dobo-katat-a-munka-egy-idore-elvalasztotta-egymastol.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás szerelme töretlen, hiába a pletykák, amik arról szólnak, hogy már nincs együtt a sztárpár. A sztárfordrász elmesélte, mi az igazság. TV + Sztárok--Vasvári Vivien elárulta: nálunk nincs cselédhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-vasvari-vivien-elarulta-nalunk-nincs-cseled.htmlLuxus Vivi néhány héttel a szülés után újra itthon tartózkodik családjával. Meglepő dolgot árult el az életéről. TV + SztárokOrigoLerondázta Selena Gomezt Stefano Gabbana: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-lerondazta-selena-gomezt-stefano-gabbana-foto.htmlEgyszerűen lerondázta Selena Gomezt egy nyilvános poszt alatt Stefano Gabbana.TV + Sztárok--Kapócs Zsóka kisfiával közös fotót posztolt, egyelőre csak a lábát mutatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kapocs-zsoka-kisfiaval-kozos-fotot-posztolt.htmlA közelmúltban adott életet kisfiának Kapócs Zsóka, aki hosszú és kitartó küzdelem után végre édesanya lehet. Mióta a pici megszületett az egykori szépségkirálynő teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, csak a babázásnak él. Kisifiát is rejtegette eddig...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.