Zsidró Tamást és Dobó Katát a munka egy időre elválasztotta egymástól

Zsidró Tamás Dobó Kata szerelem munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata és Zsidró Tamás szerelme töretlen, hiába a pletykák, amik arról szólnak, hogy már nincs együtt a sztárpár. A sztárfordrász elmesélte, mi az igazság.

Elindultak a platykák Zsidró Tamás Dobó Kata kapcsolatáról, miszerint már nem alkotnak egy párt. A mesterfodrász szerint erről szó sincs, mindössze annyi történt, hogy elmúlt időszakban mindketten rengeteget dolgoztak, így csak keveset tudtak egymással foglalkozni, ezért nem láthatunk mostanában közös, szerelmes fotókat kettejükről.

T"ény, hogy mostanában keveset tudtunk találkozni. Én egy jelentős fodrászbemutatóra készültem, 3500 ember előtt kellett szerepelnem, Kata a Kölcsönlakást forgatja, még kilenc napja van hátra. Sokszor előfordul, hogy hajnali 4-kor kel, forgatás után még játszik a színházban és csak 10 után ér haza. Clauék esküvőjéről pedig azért késtem, mert Prágából, egy fodrászbemutatóról jöttem haza pont aznap. Kata másnap forgatott, így ő hamar otthagyta a bulit. Ha végzett a filmjével, a Korhatáros szerelem 2--t kezdi forgatni, de az már sétagalopp lesz ehhez képest.

Dobó Kata és Zsidró Tamás Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Tamás zsidró

Zűrös most az életünk, őrültek házában élünk, de néha ilyen is egy kapcsolat. Nem visel meg, hiszen mindketten tudjuk, hogy ez csak egy átmeneti időszak. Nem csak azért vagyok Kata párja, hogy a boldog pillanatokat legyek hajlandó vele megélni, amikor nehezebb az élet, akkor is mellette vagyok" - mesélte a Borsnak Zsidró.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.