A Fiesta másik tagja, Csordás Tibor is megszólalt a botrányukról

Forrás: Facebook/Csordás Tibi - hivatalos oldal -
Fiesta Knapik Tamás Csordás Tibor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fiesta zenekar már hét éve feloszlott, de tagjai még nem békéltek meg egymással. Knapik Tamás bíróság elé citálta volt társát, Csordás Tibort, aki eddig mindig hallgatott, de most megszólalt, és az egész botrány mellett arról is beszélt, hogy mit csinál mostanában.

A nulláról kellett felépítenie újra a karrierjét Csordás Tibinek, miután 7 éve feloszlott a Fiesta zenekar. Az egykori tagok azóta egy szót sem beszéltek egymással, sőt folyamatos körülöttük a botrány.

Itt már nincs miről beszélgetni, ami volt, az elmúlt.

Csordás Tibor megszólalt a botrányról Forrás: Facebook/Csordás Tibi - hivatalos oldal

Azzal kellett nekem melóznom, ha azt látják az emberek a plakáton, hogy Csordás Tibor, az leessen mindenkinek, hogy pont ugyanazt jelenti, mintha Fiesta lenne a plakátra írva, mert a közönség annyira igényli ezeket a dalokat, hogy egyszerűen nem tehetem meg azt, hogy nem éneklem el őket. Most tartok ott, hogy 7 év után – ugyanis sok minden történik Tomi és köztem – próbálok pontot tenni az ügy végére" – árulta el Tibor, aki azt is elárulta, hogy ő nem akarna 7 év után ezzel foglalkozni, sőt, állítása szerint soha nem ő kezdte a vitákat.

hányszor kell még odadugni az arcod egy pofonért,

Garami Gábornak

Demi Lovato egy nővel enyelgett nyilvánosan: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-demi-lovato-egy-novel-enyelgett-nyilvanosan-foto.htmlDemi Lovato kiáll a homoszexuálisokért, nem véletlen, hogy a nekik szervezett Pride nevű rendezvényen is mindig tiszteletét teszi. Ezúttal aktív résztvevője is volt a bulinak... TV + Sztárok--Kiss Ramóna visszatér a Barátok köztbe: csak rövid időre láthatjuk Szentmihályi Zsófithttp://www.life.hu/sztarok/20180620-kiss-ramona-visszater-a-baratok-koztbe-csak-rovid-idore-lathatjuk-szentmihalyi-zsofit.htmlKiss Ramóna hosszú időszakot zárt le azzal, amikor elhagyta a Barátok közt csapatát. Bár a színészetet nem adta fel, reménykedett, hogy egyszer még visszatérhet a Mátyás király térre...TV + SztárokOrigoKét hete szült Farkasházi Réka: megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-ket-hete-szult-farkashazi-reka-megmutatta-kisbabajat.htmlFarkasházi Réka két hete adott életet harmadik kisbabájának, akit végre meg is mutatott követőinek.TV + SztárokOrigoBikinis fotót posztolt Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180619-bikinis-fotot-posztolt-volgyesi-gabriella.htmlVölgyesi Gabi bikinis fotót posztolt közösségi oldalára: két gyerek után is elképesztő alakja van. TV + Sztárok--Gyászol Növényi Norbert: elhunyt a nővérehttp://www.life.hu/sztarok/20180619-gyaszol-novenyi-norbert-elhunyt-a-novere.htmlNövényi Norbert gyászol, elveszítette a nővérét.TV + Sztárok--Fenyő Iván szerelmes, nősülni készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-fenyo-ivan-szerelmes-nosulni-keszul.htmlKönyvet írt, elvonult a világ elől egy kicsit, de most, a 39. születésnapján újra a barátaival akar ünnepelni Fenyő Iván. Úgy érzi, talána nősülésnek is eljött az ideje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.