Kiss Ramóna visszatér a Barátok köztbe: csak rövid időre láthatjuk Szentmihályi Zsófit

Forrás: Kiss Ramóna/Instagram -
Barátok közt visszatérés Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna hosszú időszakot zárt le azzal, amikor elhagyta a Barátok közt csapatát. Bár a színészetet nem adta fel, reménykedett, hogy egyszer még visszatérhet a Mátyás király térre...

Kiss Ramóna egy rövid időre újra feltűnik a Barátok köztben és alaposan felforgatja a Mátyás király téri lakosok életét.

Kiss Ramóna Forrás: Kiss Ramóna/Instagram

Amikor meghoztam a döntést, hogy távozom a Barátok köztből, még nem tudtam, mit hoz a jövő. Egy biztos pont volt az életemben munka szempontjából: a színház! Ez azóta is aktív része a mindennapjaimnak, jelenleg nyolc darabban játszom. Azt persze, reméltem, hogy egyszer még, ha csak egy kis időre is, újra Zsófi bőrébe bújhatok. De nem gondoltam, hogy ilyen hamar. Zsófi mindig is minden lében két kanál típusú csaj volt, és most sem hazudtolja majd meg magát. Kicsit felpezsdíti a hangulatot, ám ezúttal nem összekuszálja, hanem kibogozza a szálakat - mesélte Ramóna a Blikknek.

Két hete szült Farkasházi Réka: megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-ket-hete-szult-farkashazi-reka-megmutatta-kisbabajat.htmlFarkasházi Réka két hete adott életet harmadik kisbabájának, akit végre meg is mutatott követőinek.TV + SztárokOrigoGyászol Növényi Norbert: elhunyt a nővérehttp://www.life.hu/sztarok/20180619-gyaszol-novenyi-norbert-elhunyt-a-novere.htmlNövényi Norbert gyászol, elveszítette a nővérét.TV + Sztárok--Kiss Ramóna visszatér a Barátok köztbe: csak rövid időre láthatjuk Szentmihályi Zsófithttp://www.life.hu/sztarok/20180620-kiss-ramona-visszater-a-baratok-koztbe-csak-rovid-idore-lathatjuk-szentmihalyi-zsofit.htmlKiss Ramóna hosszú időszakot zárt le azzal, amikor elhagyta a Barátok közt csapatát. Bár a színészetet nem adta fel, reménykedett, hogy egyszer még visszatérhet a Mátyás király térre...TV + SztárokOrigoVasvári Vivien elárulta: nálunk nincs cselédhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-vasvari-vivien-elarulta-nalunk-nincs-cseled.htmlLuxus Vivi néhány héttel a szülés után újra itthon tartózkodik családjával. Meglepő dolgot árult el az életéről. TV + SztárokOrigoTóth Andi bugyi nélkül fotózta magát: így lebarnulthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-toth-andi-bugyi-nelkul-fotozta-magat-igy-lebarnult.htmlTóth Andi és szerelme, Szabó Ádám épp nyaralásukat töltik, ahol a meghitt fotók mellett szexi képek is készülnek: az énekesnő megmutatta, mennyit barnult...TV + SztárokOrigoKét hete szült Farkasházi Réka: megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-ket-hete-szult-farkashazi-reka-megmutatta-kisbabajat.htmlFarkasházi Réka két hete adott életet harmadik kisbabájának, akit végre meg is mutatott követőinek.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.