Nádai Anikó csak egy szál köntöst visel: fotó

fotó szexi Nádai Anikó köntös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó egy szál köntösben jelentkezett be közösségi oldalán.

Csábos tekintet és mindössze egy szál törölköző: ilyen fotóval borzolta a kedélyeket közösségi oldalán Nádai Anikó. Persze érkeztek is hozzá szép számmal lájkok és elismerő kommentek, rengetegen megdicsérték a csinos műsorvezető mosolyát és szépségét, volt, aki kijelentette, hogy ő az ország egyik legszebb nője, míg más csak annyit írt, hogy „nagyon csábító".

☀️ #smile #sunshine #work

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Hamarosan megkeresztelik a kis Lajos hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20180620-hamarosan-megkeresztelik-lajos-herceget.htmlJúlius 9-én keresztelik meg Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekét, Lajos herceget. TV + Sztárok--Zoltán Erika testhezálló nadrágban pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-zoltan-erika-testhezallo-nadragban-pozolt.htmlTesthezálló fekete nadrágban pózolt Zoltán Erika egy nemrégiben közösségi oldalára feltöltött fotóján. Az 56 éves énekesnőnek még mindig csodás alakja van. TV + SztárokOrigoKutya módjára csaholt a kamerák előtt Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-kutya-modjara-csaholt-a-kamerak-elott-cinthya-dictator-ezek-megorultek.htmlCinthya Dictator a TV2 műsorában mutatta meg, hogyan ugat egy csivava. TV + SztárokOrigoA 26 évvel idősebb férfival élő Koholák Alexandráról azt hiszik, agymosáson ment áthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-a-26-evvel-idosebb-ferfival-elo-koholak-alexandrarol-azt-hiszik-agymosason-ment-at.htmlA műsorvezető egy 26 évvel idősebb, ötgyermekes férfiban talált rá az igazira, aki megismertette őt a spiritualitás szépségeivel. Sokan viszont azt hiszik, Koholák Alexandra agymosáson ment keresztül. TV + SztárokOrigoCseke Katinka teljesen kikelt magából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-cseke-katinka-teljesen-kikelt-magabol-video.htmlCseke Katinka a tévékamerák előtt fakadt ki. Kiderült, hogy homlokegyenest másként vélekedik egy témáról, mint a stúdióban lévő celebhölgyek. TV + SztárokOrigoPártos Csilla elköltözik Pécsi Ildikó lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-partos-csilla-elkoltozik-pecsi-ildiko-lakasabol.htmlVéget érhet a több éve folyó harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között: a volt műsorvezető elhagyja az ingatlant. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.