Pártos Csilla elköltözik Pécsi Ildikó lakásából

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
ház Pécsi Ildikó költözés Pártos Csilla lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget érhet a több éve folyó harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között: a volt műsorvezető elhagyja az ingatlant. 

Pártos Csilla és egykori anyósa, Pécsi Ildikó már évek óta küzdenek egymással, ám lehet, hogy nemsokára pont kerül az ügyük végére. Úgy tudni, hogy Pártos Csilla nem akar már tovább csatározni, inkább elköltözik abból az otthonból, ami az egyik vita tárgyát képezi. Annak idején még férjével – vagyis Pécsi Ildikó fiával – laktak együtt a családi házban, a válás után azonban Pártos Csilla maradt ott gyermekével.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó vitája véget érhet Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Egykori férje azonban anyja nevére íratta az ingatlant, Pécsi Ildikó pedig ki akarta költöztetni onnan volt menyét és unokáját. A lakáskiürítési pert Pécsi Ildikó nyerte, és bár még lenne eszköz Pártos Csilla kezében, a Bors úgy tudja, hogy inkább elköltözik, és már azt is tudja, hogy hová. Az egykori otthona közelében talált új otthont az egykori műsorvezető, tehát nem távozik a Rózsadombról. A lap megkereste az üggyel kapcsolatban Pártos Csillát, de ő nem kívánt nyilatkozni az ügyről addig, amíg a jogi procedúrák hivatalosan le nem záródnak.

Bárdosi Ildikót megpróbálták becsapni: nem hagyja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-bardosi-ildikot-megprobaltak-becsapni-nem-hagyja-magat.htmlBárdosi Sándor felesége egy egyedi, dioptriás napszemüveg miatt kerül összetűzésbe a gyártóval. TV + SztárokOrigoMilliókkal károsították meg Bódi Csabithttp://www.life.hu/sztarok/20180620-milliokkal-karositottak-meg-bodi-csabit-epitkezes.htmlNehéz helyzetbe került Bódi Csabi, aki fiának szeretett volna segíteni, de egyik rokona igencsak átverte. TV + SztárokOrigoLetartóztatták Farrah Abrahamet, mert megvert egy biztonsági őrthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-letartoztattak-farrah-abrahamet-mert-megvert-egy-biztonsagi-ort.htmlMegverte a hotel biztonsági őrét Farrah Abraham, akit a rendőrség le is tartóztatott tette után. TV + Sztárok--A Fiesta másik tagja, Csordás Tibor is megszólalt a botrányukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-a-fiesta-masik-tagja-csordas-tibor-is-megszolalt-a-botranyukrol.htmlA Fiesta zenekar már hét éve feloszlott, de tagjai még nem békéltek meg egymással. Knapik Tamás bíróság elé citálta volt társát, Csordás Tibort, aki eddig mindig hallgatott, de most megszólalt, és az egész botrány mellett arról is beszélt, hogy mit csinál mostanában. TV + SztárokOrigoDemi Lovato egy nővel enyelgett nyilvánosan: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-demi-lovato-egy-novel-enyelgett-nyilvanosan-foto.htmlDemi Lovato kiáll a homoszexuálisokért, nem véletlen, hogy a nekik szervezett Pride nevű rendezvényen is mindig tiszteletét teszi. Ezúttal aktív résztvevője is volt a bulinak... TV + Sztárok--Két hete szült Farkasházi Réka: megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-ket-hete-szult-farkashazi-reka-megmutatta-kisbabajat.htmlFarkasházi Réka két hete adott életet harmadik kisbabájának, akit végre meg is mutatott követőinek.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.