Cristiano Ronaldo eljegyezte barátnőjét, Georgina Rodriguezt

eljegyzés Cristiano Ronaldo foci-vb eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan oltár elé áll Cristiano Ronaldo: menyasszonya, Georgina Rodriguez a lelátón villantotta meg hatalmas eljegyzési gyűrűjét.

Hatalmas eljegyzési gyűrűvel az ujján jelent meg Georgina Rodriguez a lelátón. A szépség a labdarúgó világbajnokság Portugália-Marokkó meccsén szurkolt kedvesének, Cristiano Ronaldónak. Remekül állt rajta a nemzeti mez, de leginkább a feltűnő ékszer miatt hívta fel magára a figyelmet.

A pár 2016-ban kezdett el randizni egymással, első közös gyermekük pedig novemberben született.

Cristiano Ronaldo menyasszonya, Georgina Rodriguez és méretes eljegyzési gyűrűje Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Kcs Presse / Mega
Holtan találtak rá Sophie Gradon szépségkirálynőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180621-holtan-talaltak-ra-sophie-gradon-szepsegkiralynore-miss-nagy-britannia.html32 évesen elhunyt Sophie Gradon brit szépségkirálynő. TV + SztárokOrigoPordán Petra kávéfüggőségéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-pordan-petra-kavefuggosegerol-vallott.htmlPordán Petra a hét legtöbb napján hajnalok hajnalán kel, hiszen társaival együtt ébreszti az országot 6 és 10 között a Sláger FM-en. Erre azonban függősége nélkül nem lenne képes. TV + Sztárok--Felmentették Győzikéthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-felmentette-a-birosag-gyoziket-sikkasztas.htmlVégre ítélet született Győzike ügyében: az adóhatóság felmentette a showmant. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huLuxus Vivi kötelezővé teszi a mindennapot szexethttp://www.life.hu/sztarok/20180621-luxus-vivi-kotelezove-teszi-a-mindennapot-szexet.htmlHamarosan oltár elé vezetik a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét, Vasvári Vivient. Most pedig azt is elárulta, hogyan próbálja majd fenntartani a lángolást a házas évek alatt. TV + Sztárok--Völgyesi Gabi énekesnő 40 felett is bomba formában vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-volgyesi-gabi-enekesno-40-felett-is-bomba-formaban-van.htmlTrópusi mintás bikiniben pózol Völgyesi Gabi énekesnő azon a fotón, melyet közösségi oldalára töltött fel. Úgy tűnik, hogy 40 felett is bomba formában van. TV + Sztárok--Király L. Norbi sofőrnek állt: nem tud megélni az éneklésbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-kiraly-l-norbi-sofornek-allt-nem-tud-megelni-az-eneklesbol.htmlKirály L. Norbi az X-Faktor után tele volt felkérésekkel, ám szép lassan egyre kevesebbszer hívták fellépni. Ma már nem tud megélni az éneklésből, és kisfia tartásdíját sem tudja fizetni, ezért más munka után kellett néznie. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.