Gáspár Győző Győzike sikkasztás bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre ítélet született Győzike ügyében: az adóhatóság felmentette a showmant.

Hosszú hónapok óta húzódott Győzike ügye: mint ismeretes, sikkasztással vádolták a showmant és tavaly tavasszal házkutatást is tartottak családjánál. Most kiderült, a vádak nem állták meg a helyüket és Gáspár Győzőt végül felmentette az adóhatóság.

Ennyi megaláztatás és bántás után végre győzött az igazság. Most mindenki megtudja, hogy én tényleg nem vagyok bűnöző, nem tettem semmi rosszat. Mindenki azt kérdezi tőlem, boldog vagyok-e a döntés hallatán, de megmondom őszintén, még nem merem elhinni. Annyi bántás, támadás ért minket, hogy már nem is látom a fényt az alagút végén. Az ügyvédemnek nagyon hálás vagyok, nélküle ez nem sikerült volna" – nyilatkozta a Blikknek Győzike.

Gáspár Győző fellélegezhet Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Keresztes Ildikó állítólag ivott pár pohárral fellépése előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-keresztes-ildiko-allitolag-ivott-pat-poharral-fellepese-elott.htmlKeresztes Ildikó Kaposváron, a borfesztiválon lépett fel, és bizony ő is szürcsölt a finomabbnál finomabb italokból. Egy néző szerint a színfalak mögött Tóth Vera segített az énekesnőnek megtartani az egyensúlyát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoLuxus Vivi kötelezővé teszi a mindennapot szexethttp://www.life.hu/sztarok/20180621-luxus-vivi-kotelezove-teszi-a-mindennapot-szexet.htmlHamarosan oltár elé vezetik a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét, Vasvári Vivient. Most pedig azt is elárulta, hogyan próbálja majd fenntartani a lángolást a házas évek alatt. TV + Sztárok--Sydney van den Bosch férje, Egerszegi Tamás elválna, hogy újra elvegye feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-sydney-van-den-bosch-ferje-egerszegi-tamas-elvalna-hogy-ujra-elvegye-feleseget.htmlSydney van den Bosch és párja, Egerszegi Tamás világraszóló lakodalmat tartottak, de nem sokkal az esküvő után az újdonsült férj már válni akart... Persze csak azért, hogy újra átélhesse az esküvő élményét. TV + SztárokOrigoVölgyesi Gabi énekesnő 40 felett is bomba formában vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-volgyesi-gabi-enekesno-40-felett-is-bomba-formaban-van.htmlTrópusi mintás bikiniben pózol Völgyesi Gabi énekesnő azon a fotón, melyet közösségi oldalára töltött fel. Úgy tűnik, hogy 40 felett is bomba formában van. TV + Sztárok--Nem akart temetést Paudits Béla a végrendelete szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-nem-akart-temetest-paudits-bela-szinesz-a-vegrendelete-szerint.htmlA Story magazin úgy tudja, megdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Paudits Béla. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella a Facebook-oldalán mutatta meg kislánya, Emma édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-jakupcsek-gabriella-a-facebookoldalan-mutatta-meg-kislanya-emma-edesapjat-kliegl-adam-operatort.htmlA neves operatőr, Kliegl Ádám és Jakupcsek Gabriella 19 éve egy pár, 2008-ban pedig megszületett közös gyermekük, Emma Róza. A férfit azonban ritkán látjuk, ám most a tévés fotót posztolt róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.