Hajdú Péter csak erős házassági szerződéssel nősülne újra

"Fotó: Mudra László/Origo " -
házasság szerződés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz két év van Hajdú Péter mögött, de a szakmai kudarcok nem viselték meg annyira, mint családjának felbomlása. Szeretne még igazi családban élni, és egy újabb gyerektől sem zárkózik el, de csak házassági szerződéssel nősülne újra. 

Hajdú Péter szakmai életében is komoly törések voltak az elmúlt években, de leginkább a magánéleti válsága viselte meg. Válásuk Sarka Katával szétbontotta azt a családi egységet, ami nagyon fontos a műsorvezető számára.

Hajdú Péter szeretne még családot Fotó: Mudra László/Origo
Titokban házasodott Kozsóhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-titokban-hazasodott-kozso-amerika.htmlKozsó most először mesélt arról, hogy egyszer összeházasodott egy amerikai turnéján megismert lánnyal. TV + Sztárok--Bocskor Bíborka idomait csak a haja takarja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-bocskor-biborka-idomait-csak-a-haja-takarja-foto.htmlBocskor Bíborka különc fotót posztolt Instagram-oldalára. Teljesen meztelen az énekesnő, intim részeit pedig a haja takarja el. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella a Facebook-oldalán mutatta meg kislánya, Emma édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-jakupcsek-gabriella-a-facebookoldalan-mutatta-meg-kislanya-emma-edesapjat-kliegl-adam-operatort.htmlA neves operatőr, Kliegl Ádám és Jakupcsek Gabriella 19 éve egy pár, 2008-ban pedig megszületett közös gyermekük, Emma Róza. A férfit azonban ritkán látjuk, ám most a tévés fotót posztolt róla. TV + Sztárok--Profilozza VV Fanni gyilkosát az FBIhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-profilozza-vv-fanni-gyilkosat-az-fbi-kozeppontba-helyezik-a-gyanusitott-szemelyiseget.htmlAhogy írtunk is róla, VV Fanni gyilkossági ügyében nemrég FBI-osok is nyomoztak. A vizsgálatról a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József beszélt a Music FM Önindító című reggeli műsorában tegnap. A védő szerint az amerikaiak kedvenc módszerüket, a viselkedéselemzést alkalmazták B. Lászlónál is.TV + Sztárok--Playboy-modellbe szerelmes Györgyi Krisztián pókermilliomoshttp://www.life.hu/sztarok/20180621-playboymodellbe-szerelmes-gyorgyi-krisztian-pokermilliomos-fotot-tett-kozze.htmlMegváltozott Györgyi Krisztián élete, amióta milliomosként tért haza Monte Carlóból. TV + SztárokOrigoImádják a kommentelők Csobot Adélt: friss fotó a kismamárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-imadjak-a-kommentelok-csobot-adelt-friss-foto-a-kismamarol.htmlTöbb mint 25 ezren lájkolták Csobot Adél legutóbbi fotóját az Instagramon. Az énekesnőt mindig is imádták követői, de amióta újra várandós, talán még jobban odavannak érte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.