Húsz millióra biztosította a testét Pintér Tibor, reklámnak tartja a meztelenkedést

meztelen milliók Pintér Tibor test biztosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója az utóbbi időben gyakorta dobta le a ruháit nyilvános szereplések alkalmával. Most beszélt arról, mennyire tudatos döntés ez a részéről, és arról is, hogy 20 millió forintra biztosította a testét. 

Nem kevesebb, mint 20 millió forintra biztosította a testét Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója. A Mokkában elmondta, mennyire tudatos döntés a részéről a meztelenkedés, amely az utóbbi időben igencsak jellemző rá.

"Ez egy alternatív típusú reklám. Ha lennének olyan műsorok, ahol lovasszínészek énekelhetnének lóháton, verset mondanának, vagy akár megmutathatnám magam egyéb fórumokon, akkor nem biztos, hogy választottam volna ezt a típusú alternatív reklámot" - mondta Pintér Tibor a műsorban. "Nincs más választás" - tette hozzá.

Azt is elárulta, hogy nem bántják a kritikák. "Mosolygok és szeretem a kommentelőimet" - mondta Pintér.

Agyonlőtték a népszerű török énekesnőt, Hacer Tülüthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-agyonlottek-a-nepszeru-torok-enekesnot-hacer-tulut.htmlEgy éjszaki klubban agyonlőtték a népszerű török énekesnőt, Hacer Tülüt. TV + SztárokOrigoLuxus Vivi kötelezővé teszi a mindennapot szexethttp://www.life.hu/sztarok/20180621-luxus-vivi-kotelezove-teszi-a-mindennapot-szexet.htmlHamarosan oltár elé vezetik a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét, Vasvári Vivient. Most pedig azt is elárulta, hogyan próbálja majd fenntartani a lángolást a házas évek alatt. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó állítólag ivott pár pohárral fellépése előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-keresztes-ildiko-allitolag-ivott-pat-poharral-fellepese-elott.htmlKeresztes Ildikó Kaposváron, a borfesztiválon lépett fel, és bizony ő is szürcsölt a finomabbnál finomabb italokból. Egy néző szerint a színfalak mögött Tóth Vera segített az énekesnőnek megtartani az egyensúlyát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSydney van den Bosch férje, Egerszegi Tamás elválna, hogy újra elvegye feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-sydney-van-den-bosch-ferje-egerszegi-tamas-elvalna-hogy-ujra-elvegye-feleseget.htmlSydney van den Bosch és párja, Egerszegi Tamás világraszóló lakodalmat tartottak, de nem sokkal az esküvő után az újdonsült férj már válni akart... Persze csak azért, hogy újra átélhesse az esküvő élményét. TV + SztárokOrigoVölgyesi Gabi énekesnő 40 felett is bomba formában vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-volgyesi-gabi-enekesno-40-felett-is-bomba-formaban-van.htmlTrópusi mintás bikiniben pózol Völgyesi Gabi énekesnő azon a fotón, melyet közösségi oldalára töltött fel. Úgy tűnik, hogy 40 felett is bomba formában van. TV + Sztárok--Steiner Kristóf másodszorra is megházasodikhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-steiner-kristof-masodszorra-is-meghazasodott.htmlÚgy tűnik, hogy a vegán konyha szerelmese, Steiner Kristóf másodszorra is megházasodik. Egybekelnek szerelmével, Nimroddal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.