Profilozza VV Fanni gyilkosát az FBI

Forrás: Facebook -
gyilkosság FBI VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, VV Fanni gyilkossági ügyében nemrég FBI-osok is nyomoztak. A vizsgálatról a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József beszélt a Music FM Önindító című reggeli műsorában tegnap. A védő szerint az amerikaiak kedvenc módszerüket, a viselkedéselemzést alkalmazták B. Lászlónál is.

"Ők profilozásnak nevezik. Középpontba helyezik a gyanúsított személyiségét és a motivációját, és tulajdonképpen megvizsgálnak mindent. A tett előzményeit, a pszichológiai állapotát az illetőnek. A környezetét, családi, szociológiai hátterét vagy éppen az iskolázottságát, életkorát, lakhelyét, még az elkövetés munkamódszerét is, és próbálják kideríteni a tőle elvárható magatartást, főleg feszült helyzetben" - idézi dr. Lichyt a Bors.

Az ügyvéd, aki úgy tudja: az FBI-osok abban tudtak segíteni, hogy B. László milyen irányban indulhatott a holttesttel.

Forrás: --

Imádják a kommentelők Csobot Adélt: friss fotó a kismamárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-imadjak-a-kommentelok-csobot-adelt-friss-foto-a-kismamarol.htmlTöbb mint 25 ezren lájkolták Csobot Adél legutóbbi fotóját az Instagramon. Az énekesnőt mindig is imádták követői, de amióta újra várandós, talán még jobban odavannak érte. TV + Sztárok--Playboy-modellbe szerelmes Györgyi Krisztián pókermilliomoshttp://www.life.hu/sztarok/20180621-playboymodellbe-szerelmes-gyorgyi-krisztian-pokermilliomos-fotot-tett-kozze.htmlMegváltozott Györgyi Krisztián élete, amióta milliomosként tért haza Monte Carlóból. TV + SztárokOrigoTatár Csilla Iszak Esztivel beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-tatar-csilla-iszak-esztivel-beszelgetett-videoblogjaban.htmlIszak Eszter mára a fiatal vivás lányból, Magyarország egyik vezető influencere lett, aki megálmodta és megvalósította a saját ruhamárkáját, mindeközben pedig műsorvezető is maradt. Tatár Csilla most vele beszélgetett. Eszti elmondta, miért nem ad szívesen interjút a bulvárnak, és a Viva tévé-beli korszakáról is beszélt. TV + Sztárok--Íme, a Timeless le nem adott erotikus jelenetehttp://www.life.hu/sztarok/20180617-ime-a-timeless-le-nem-adott-erotikus-jelenete-abigail-spencerrel-es-matt-lanterrel.htmlA Timeless második évadából maradt ki ez a medencében csókolózós jelenet. A Lucy Prestont megformáló Abigail Spencer és a Wyatt Logant alakító Matt Lanter erotikus néhány perce úgy tánik népszerűbb, mint maga az epizód, és már 185 ezer megtekintésnél jár a Twitteren. TV + Sztárok--15 éve, 58 évesen halt meg Knézy Jenőhttp://www.life.hu/sztarok/20180617-15-eve-58-evesen-halt-meg-knezy-jeno-sportriporter.htmlKnézy Jenő sportriporter csupán 58 éves volt, amikor gyomorrákban elhunyt. Lánya, Bea az édesapja halálának 15. évfordulója alkalmából a Best magazinnak adott interjút. TV + Sztárok--Berki kislánya elfogadta Mazsit, barátnők lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-berki-krisztian-kislanya-nati-elfogadta-mazsit-baratnok-lettek.htmlAhogy már megírtuk, Berki Krisztián és kedvese, Mazsi mielőbb össze szeretnék kötni hivatalosan is az életüket, és mihamarabb közös babát is szeretnének. Azt azonban tudni, hogy Krisztián imádja kislányát, Natit. Most az is kiderül, hogy milyen gyermeke és Mazsi viszonya. TV + Sztárok--Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjének igaz történetehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvojenek-igaz-tortenet.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám titkos esküvőjéről egyre s másra jelentek meg cikkek az elmúlt héten. A műsorvezető a Storynak mesélt a nagy napról és az Instagramján is reagált a róla szóló írásokra. Most kiderült, hogy miként sikerült a nagy nap, és az is, hogy nem sok kellett ahhoz, hogy elmaradjon a lagzi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.