Vasvári Vivien már tuja, hány milliót költ majd gyermekei oktatására

luxus iskola Vasvári Vivien gyermek Feleségek luxuskivitelben oktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien nemrégiben hozta világra második gyermekét, a kis Edward Ferencet. Már azt is tudja, hogy milyen oktatást kíván adni a fiának. Azt is elárulta, hogy erre hány milliót költ majd évente. 

"Most éppen orosz dadát keresek a kisfiam mellé. Ariana félig orosz származású, így természetesen beszéli a nyelvet, szeretném, ha Edward is hasonló oktatásban részesülne. Ha a gyerekek szinte az első pillanattól több nyelvet hallanak, azonnal megtanulják azokat. Így ugyan később kezdenek el beszélni, de akkor egyszerre több nyelven" - mondta a Lokálnak Vasvári Vivien, aki nemrégiben hozta világra második gyermekét. Már azt is tudja, hogy lányához, Arianához hasonlóan Edward is a legjobb oktatást érdemli majd.

Szerelmeim #Ariana#Alena#Edward#Ferenc#love#mylife❤️

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Azt is elmondta, hogy egy kétnyelvű óvoda akár 4 és fél millió forintba is kerülhet évente. "Miután pedig a fiam elmúlt egyéves, angol bölcsibe fog járni, mert kell neki a társaság, hogy ne csak velem legyen, hanem gyerekek közt. Szeretném, ha az óvoda után olyan iskolába mehetne, ahonnan egyenes út vezet a Cambridge-i Egyetemre vagy a Harvardra. Épp mint Ariana" - mesélte a luxusfeleség.

Arra is kitért, hogy ezen intézmények tandíja évi 6 millió forintnál is többe kerülhet gyerekenként, úgy számolja, hogy mindkét gyermeke taníttatására nagyjából 7 és fél millió forintot költ majd egy évben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.