tárgyalás halasztás per Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel folytatódik Rékasi Károly pere, a színész ugyanis nem jelent meg a legutóbbi ülésen és egyelőre egy szakértői véleményre is várniuk kell.

Február óta húzódik Rékasi Károly pere, mint ismeretes, a színészt motorjával 2015-ben sodorta el egy autós – utóbbi azonban nem ismerte el bűnösségét. Most úgy tűnik, a tárgyalás folytatására egészen őszig várni kell, Rékasi ugyanis nem jelent meg csütörtök reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon és a bíró elnapolta az ülés.

Még van olyan szakértői vélemény, ami nem készült el, ráadásul az egyik szakértő nem is tudott megjelenni a bíróságon. Ügyfelem pedig dolgozott, így bármennyire is szeretett volna, nem tudott eljönni, de a következő, szeptemberi időpontban már mindenképp eljön" – nyilatkozta a Blikknek dr. Kozma Péter, a színész jogi képviselője.

Rékasi Károly pere ősszel folytatódik

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.