Kulcsár Edina sírás cica macska gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiscicát látott vezetés közben Kulcsár Edina, aki megállt, hogy megkeresse a kis állatot. Kiderült, hogy hárman vannak, követőit sírva kérte, hogy segítsenek neki gazdit találni.

Kulcsár Edina közösségi oldalára töltött fel egy videót, melyben sírva kérte őket, hogy segítsenek gazdát találni három árva kiscicának.

"Nézzétek el nekem, hogy ilyen borzasztóan nézek ki és, hogy sírtam... Elég hosszú hetem volt, úgyhogy tuti ez a fáradtságnak is betudható, de az tény, hogy az ilyeneket mindig rosszul viselem! Légyszi! Segítsetek nekik gazdit találni" - írta Instagram-oldalára feltöltött videójához Kulcsár Edina, aki a Soroksári úton vezetett, amikor meglátott egy kiscicát. Megállt, hogy megkeresse, de rájött, hogy hárman vannak. Szeretne gazdát találni a kis állatoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.