Kylie Minogue 50 évesen talált rá az igazira: már házasdona is

Forrás: AFP/Leon Neal -
házasság csalódás Kylie Minogue kapcsolat Szerelme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyi csalódáson van már túl Kylie Minogue, hogy nem is csoda, ha úgy gondolta, sem a megállapodás, sem a házasság nem neki való. Egy új szerelem azonban megváltoztatta a gondolkodásmódját: most úgy érzi, ezek kissé elhamarkodott kijelentések voltak. 

Kylie minogue nagyon kemény időszakon van túl, de úgy tűnik, márt tényleg maga mögött tudhatja a nehézségekkel teli múltat. Az énekesnő akkor került teljesen padlóra, amikor szakított nála fiatalabb barátjával. Kiderült, hogy Joshua Sasse megcsalta őt, és ez egyből véget vetett a kapcsolatuknak. Kylie olyan rosszul volt a szakítás után, hogy idegösszeomlást is kapott és kijelentette, ő bizony nem állapodik meg többször, és a házasságot is elutasítja.

Kylie Minogue nem zárkózik el a házasságtól Forrás: AFP/Leon Neal

Most azonban újra átgondolta ezt a kijelentését, hiszen ismét szerelemre talált Paul Solomons mellett, aki a GQ magazin kreatív igazgatója.Mellette találta meg az igazi boldogságot Kylie. A férfi pontos korát nem lehet tudni, de az biztos, hogy néhány évvel ő is fiatalabb Kylie-nál. Ez persze nem lényeg, csak az, hogy nagyon boldogok egymás mellett, annyira, hogy Kylie el is ismerte, korábbi kijelentése a megállapodásról és ah ázasságról nagyon elhamarkodott volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.