Lilly Becker, Boris Becker exfelesége ledobta a ruháit

Forrás: Getty Images for Laureus/2018 Getty Images/Stuart C. Wilson -
szexi meztelen félmeztelen Boris Becker Lilly Becker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű teniszező, Boris Becker exfelesége, Lilly Becker félmeztelenül pózol legújabb, Instagram-oldalára feltöltött fotóján. 

"Jó reggelt, csütörtök" - írta fotójához Lilly Becker, a teniszjátékos, Boris Becker exfelesége.

A pár nemrégiben vált el, a 41 éves, gyönyörű nő most pedig megmutatta, milyen szexi, amikor alig takarja valami testét. Láttatni engedte gömbölyded kebleit is, miközben csábosan néz a kemerába.

Good morning Thursday #imfeelingmyself ♥️#whynot #becauseican #letsdothis

Lillybeckerofficial (@lillybeckerofficial) által megosztott bejegyzés,

Kiefer Sutherland először jelent meg barátnőjével: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-kiefer-sutherland-eloszor-jelent-meg-baratnojevel-foto.htmlKiefer Sutherland négy éve alkot egy párt egy Cindy Vela nevű nővel, de ezelőtt soha nem jelentek meg még közösen egyetlen eseményen sem. Nemrég azonban kivételt tettek: a színész végre megmutatta a barátnőjét. TV + Sztárok--Elnapolták Rékasi Károly tárgyalásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180622-elnapoltak-rekasi-karoly-targyalasat-per.htmlŐsszel folytatódik Rékasi Károly pere, a színész ugyanis nem jelent meg a legutóbbi ülésen és egyelőre egy szakértői véleményre is várniuk kell. TV + SztárokOrigoPaudits Béla lánya nyilatkozott kapcsolatukról édesapjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-paudits-bela-lanya-nyilatkozott-kapcsolatukrol-edesapjaval.htmlPaudits Béla és egy szem lánya között nem volt klasszikus apa-lánya kapcsolat, a színművész depressziója miatt kevesebbet látta gyermekét. A lánya most nyilatkozott arról, milyen érzéseket táplált édesapja iránt. TV + Sztárok--Újraindul Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180622-ujraindul-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlA Blikk úgy értesült, hogy újra beadta a válási papírokat Hosszú Katinka. A házasságuk nyilvánalóan menthetetlen. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien már tuja, hány milliót költ majd gyermekei oktatásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-vasvari-vivien-mar-tuja-hany-milliot-kolt-majd-gyermekei-oktatasara.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien nemrégiben hozta világra második gyermekét, a kis Edward Ferencet. Már azt is tudja, hogy milyen oktatást kíván adni a fiának. Azt is elárulta, hogy erre hány milliót költ majd évente. TV + SztárokOrigoMegmutatta bikinis testét Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-megmutatta-bikinis-testet-dobo-kata-a-balatonon.htmlA Balatonon pihenget Dobó Kata, és egy vitorláson élvezi a napsütést. Mutatjuk is a színésznő szexi fotóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.