Sztárcsemeték, akik feljebb jutottak szüleiknél: Angelina Jolie és Enrique Iglesias is sikeresebbek

Miley Cyrus Kate Hudson Enrique Iglesias sztárcsemeték Chris Pine Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ritka, hogy a gyermekek a szülők nyomdokaiba lépnek, így van ez Hollywoodban is. Nem egy olyan sztárcsemetét ismerünk, aki ugyanazzal próbálkozik, amivel édesanyja és édesapja, az viszont nem garantált, hogy ők is eredményesek lesznek. Vannak azonban erre példák, sok sztárcsemete van, aki már bőven túlragyogta szüleit: Angelina Jolie és Enrique Iglesias is feljebb jutott.

Miley Cyrus

Miley Cyrus és édesapja Forrás: AFP

Billy Ray Cyrus is híres énekes, de maximum egyetlen dala van, amire mindenki emlékszik, mégpedig a Achy breaky heart című szám. Emellett persze nagyon sok egyéb számot írt, de egyik sem hozta el számára a világhírnevet. Lánya, Miley Cyrus azonban már Hannah Montanaként is híresebb volt apjánál, azután pedig még magasabbra ért, hogy felhagyott a színészkedéssel és csak az éneklésre koncentrált. Vagyona tízszer nagyobb, mint apjáé.

Angelina Jolie

Angelina Jolie és Jon Voight Forrás: AFP

Emlékszik még valaki Angelina Jolie édesapjára? Pedig egy időben Jon Voight is ismertnek számított. Oscar-díjat, és négy Golden Globe-díjat nyert, de miután lánya a nyomdokaiba lépett, ő valahogy teljesen kitörlődött az emberek emlékezetéből. Ma már legtöbben csak Angelina Jolie apjaként ismerik, ha ismerik egyáltalán. Angelina vagyona is jóval nagyobb, mint az apjáé: 500 millió dollár a különbség kettejük között.

Chris Pine

Robert Pine és Chris Pine Forrás: Getty Images/Kevin Winter

A színész édesapja, Robert Pine egyáltalán nem futott be fényes karriert, egyetlen egy műsornak, a CHiPs című show-nak köszönhetően vált népszerűvé, de ma már őt is sokkal kevesebben ismerik saját jogán, mint egykor. Habár ő maga nem tudott olyan nagy sikereket elérni, fia annál magasabbra jutott: Chris Pine korunk egy igen népszerű és foglalkoztatott sztár.

Enrique Iglesias

Julio Iglesias és Enrique Iglesias Forrás: Getty Images

A dögös latin énekes szintén apját követte, amikor szakmát kellett választani. Julio hatalmas sztárnak számított a maga idejében, számos nyelven jelentek meg dalai, de fia így is túl tudta őt szárnyalni. Enrique Iglesias munkásságának teljes nettó értéke körülbelül 100 millió dollár, és kétségtelen, hogy sokkal jobban emlékeznek rá az emberek, mint édesapjára valaha is.

Kate Hudson

Goldie Hawn és Kate Hudson Forrás: AFP/Amy Graves

Nem volt könnyű dolga a színésznőnek, hiszen mindkét szülője igazi híresség volt. Goldie Hawn és Bill Hudson gyermekeként látta meg a napvilágot, de biológiai apja nem vállalt túl nagy szerepet a nevelésében, Kurt Russellt tekinti édesapjának, aki szintén híres, de anyja is hatalmas ikonnak számított fénykorában. Mindezek ellenére Kate-nek sikerült kilépnie szülei árnyékából és magasabbra törnie, hiszen a színészet mellett a divat világába is betört: saját ruhamárkája van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.