Vincent Cassel 30 évvel fiatalabb kedvesével jelent meg a divathéten

modell modellkedés Tina Kunakey Vincent Cassel szerelem Párizsi Divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon boldognak tűnik az 51 éves Vincent Cassel és a nála 30 évvel fiatalabb kedvese, Tina Kunakey. A párizsi divathéten fotózták őket együtt. 

Egy nála 30 évvel fitalabb modellel randizgat az 51 éves Vincent Cassel. Tina Kunakey még csak 21 éves. A pár legutóbb a párizsi divathéten mutatkozott.

Vincent Cassel 30 évvel fiatalabb kedvesével Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Dominique Charriau

A színész a közösségi oldalán is rendszeresen mutogatja új hódítását, szexi fotókat és videókat osztott meg a lányról:

O cor do meu pecado ❤️

Vincent Cassel (@vincentcassel) által megosztott bejegyzés,

Brazilian Soul #almabrasileira #pazeamor # #ordemprogressoecorrupçao @morganelay @jonnyc1st

Vincent Cassel (@vincentcassel) által megosztott bejegyzés,

Paris est tout petit pour ceux qui s’aiment comme nous d’un aussi grand amour... #TK #lesenfantsduparadis @enzoiriarte

Vincent Cassel (@vincentcassel) által megosztott bejegyzés,

Vincent Cassel 2013-ban vált el feleségétől, Monica Beluccitól. Az olasz színésznővel 1999-ben házasodott össze, két lányuk született: Deva 2004-ben, Léonie 2010-ben látta meg a napvilágot.


Megnősült ifj. Andorai Péter, Ábrahám Edit fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180622-megnosult-ifj-andorai-peter-abraham-edit-fia.htmlMegnősült a Barátok közt sztárjának, Ábrahám Editnek és Andorai Péternek a fia, ifj. Andorai Péter. Elárulták, mi volt az esküvő legmeghatóbb pillanata. TV + Sztárok--Elhunyt Erzsébet dán hercegnő: a férje mellé temetikhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-elhunyt-erzsebet-dan-hercegno-a-ferje-melle-temetik.html83 éves korában elhunyt Erzsébet dán hercegnő, akit a palota közlése szerint a férje mellé fognak temetni. TV + Sztárok--Kulcsár Edina videóüzenetben, sírva kérlelte követőithttp://www.life.hu/sztarok/20180622-kulcsar-edina-videouzenetben-sirva-kerlelte-kovetoit.htmlKiscicát látott vezetés közben Kulcsár Edina, aki megállt, hogy megkeresse a kis állatot. Kiderült, hogy hárman vannak, követőit sírva kérte, hogy segítsenek neki gazdit találni. TV + Sztárok--Lilly Becker, Boris Becker exfelesége ledobta a ruháithttp://www.life.hu/sztarok/20180622-lilly-becker-boris-becker-exfelesege-ledobta-a-ruhait.htmlA világhírű teniszező, Boris Becker exfelesége, Lilly Becker félmeztelenül pózol legújabb, Instagram-oldalára feltöltött fotóján. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka elárulta, milyen volt eljegyzése pillanatahttp://www.life.hu/sztarok/20180622-karpati-rebeka-elarulta-milyen-volt-eljegyzese-pillanata.htmlEljegyezte egymást Kárpáti Rebeka modell, műsorvezető és kedvese, Völgyi Dániel. Rebeka most elárulta, milyen volt a pillanat, amikor a gyűrű az ujjára került. TV + Sztárok--Vörös hajú szépséggel kapták rajta Zacher Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20180622-voros-haju-szepseggel-kaptak-rajta-zacher-gabort-lesifotok.htmlLesifotók tanúsága szerint új kedvese van Zacher Gábornak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.