Anger Zsolt félmeztelen fotót posztolt barátnőjéről, a 17 évvel fiatalabb Emeséről

Anger Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aranyéletben országos népszerűségre szert tett Anger Zsolt imádja fotózni kedvesét, Emesét. Tavaly Szlovéniában különleges fotósorozatot készített róla, és most is közzé tett egy képet. 

Anger zsoltnak nagy hobbija a fotózás, kedvenc témája pedig Emese. Ezúttal is posztolt róla, a követőinek pedig tetszik, amit látnak.

Anger Zsolt (@angerfoto) által megosztott bejegyzés,

"Talán tudjátok, hogy szeretek fotózni... Piran csodálatos helyszín, csak egy jó modell kell... A képeken: Emese Mettler. Van még sok... Akarjátok látni?" - írta a Facebookon anno a színész.

Házassági szerződés: ezt veszíti Meghan Markle, ha elválnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-hazassagi-szerzodes-ezt-vesziti-meghan-markle-ha-elvalnak-harryvel.html--Ilyen volt az igazi George Michael, árulta el a barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180623-ilyen-volt-az-igazi-george-michael-arulta-el-a-baratja.htmlEgykori menedzsere, Simon Robert Napier-Bell egy most elkészült dokumentumfilmben elárulta, hogy George gyakorlatilag attól fogva depressziós volt, hogy szólókarrierbe kezdett.TV + Sztárok--Ezért ment tönkre Hajdú Péter házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ezert-ment-tonkre-hajdu-peter-hazassaga-sarka-kataval-anita-storyja.htmlAhogy már megírtuk, Hajdú Péter Ábel Anitának az Anita Storyjában mesélt családról, házasságról. A tévés arra is kitért, miért mehetett tönkre kapcsolata Sarka Katával. TV + SztárokOrigoPlayboy-modellbe szerelmes Györgyi Krisztián pókermilliomoshttp://www.life.hu/sztarok/20180621-playboymodellbe-szerelmes-gyorgyi-krisztian-pokermilliomos-fotot-tett-kozze.htmlMegváltozott Györgyi Krisztián élete, amióta milliomosként tért haza Monte Carlóból. TV + SztárokOrigoEzért ment tönkre Hajdú Péter házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ezert-ment-tonkre-hajdu-peter-hazassaga-sarka-kataval-anita-storyja.htmlAhogy már megírtuk, Hajdú Péter Ábel Anitának az Anita Storyjában mesélt családról, házasságról. A tévés arra is kitért, miért mehetett tönkre kapcsolata Sarka Katával. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator különdíjat kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-cinthya-dictator-joy-kulondijat-kapott.htmlA JOY magazin különdíját nyerte meg Cinthya Dictator. A híresség a Life.hu-nak elmondta, miért annyira fontos számára ez az elismerés, pláne, hogy a trashbulvárból érkezett, most mégis művészként tartják számon. Cinti azt is elmondta, hogyan tervezi a jövőjét most, hogy minden értelemben sok korszak lezárult az életében.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.