Johnny Depp lánya toplessben szerepelt a címlapon: fotó

fotó címlap topless Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp lánya egy lélegzetelállító fotón pózol: felül csak egy gyönyörű láncot viselt.

Csodás képet készített az orosz Vogue Johnny Depp lányáról, Lily- Rose Deppről. A gyönyörű modell félmeztelen mutatta meg bájait, pusztán egy nyakláncot viselt.

Kiszel Tünde tininek állt és kimaxolta az instagramot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiszel-tunde-tininek-allt-es-kimaxolta-az-instagramot-foto.htmlKiszel Tünde is szívesen használja az Instagram közkedvelt újítását, az Insta Story-t, ahol már szavazni is tudnak követőink egy-egy képünkre. Ezúttal a naptárdíva egy rózsaszín szemüvegben pózolt...TV + SztárokOrigoHosszú Katinka tangában mutatta meg formás fenekét: szörfözött az óceán partonhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-hosszu-katinka-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-szorfozott-az-ocean-parton.htmlHosszú Katinka talán sosem volt még ennyire szexi: az úszódressz helyett szexi tangás bikinit húzott. TV + SztárokOrigoFluor Tomi szerelmes? Megmutatta gyönyörű barátnőjét az énekes: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-fluor-tomi-szerelmes-megmutatta-gyonyoru-baratnojet-az-enekes-foto.htmlFluor Tomi magánéletéről nem sokat tudni, annyi volt biztos, hogy hosszú ideig a szinglik táborát erősítette. Ezúttal azonban egy gyönyörű lánnyal szelfizett, akihez árulkodó szivecskéket is kommentelt...TV + Sztárok--Különleges kívánságlistát írtak a világsztárok az EFOTT-ra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-kulonleges-kivansaglistat-irtak-a-vilagsztarok-az-efottra-video.html43. évéhez érkezett az egyetemisták és főiskolások fesztiválja, vagyis az EFOTT. A Velencei-tónál megrendezett fesztiválra évről évre egyre több világsztár érkezik, így a különleges kívánságok listája is elrugaszkodik a talajtól. Azt, hogy miket kértek a nemzetközi szupersztárok és mi mindennel elégszenek meg a magyar zenekarok, a fesztivál igazgatója, Maszlavér Gábor mondta el a Life.hu-nak. Fekete törülközőtől az orangutánig, íme a lista.TV + Sztárok--Baukó Éva Capri szigetén szexiskedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-bauko-eva-capri-szigeten-szexiskedett-foto.htmlBaukó Éva barátaival nyaral Capri szigetén, ahonnan csak úgy ontja a szexi képeket. Zöld fürdőruhája nem sokat hagy a képzeletnek.TV + SztárokOrigoKét év felfüggesztett börtönbüntetést kapott Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20180615-ket-ev-felfuggesztett-bortonbuntetest-kapott-cristiano-ronaldo.htmlAdócsalás ügyében született ítélet Cristiano Ronaldo ügyében: a sztárfocista a vád szerint 2011 és 2014 között 14,76 millió euró adót nem fizetett be az államkasszába, és mindezt szándékosan tette.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.