Köllő Babett rengeteg képet kap a férfiak nemi szervéről

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fotó Köllő Babett férfi nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben című műsornak köszönhetően országszerte ismert lett, ém a népszerűség árnyoldalával is meg kell birkóznia. A színésznő ugyanis rengeteg illetlen képet kap férfiaktól, és nem érti, hogy miért.

Köllő Babettet az egész ország megismerte, így a színésznőnek meg kell küzdenie a népszerűség árnyoldalával is. A Feleségek luxuskivitelben című műsor sztárjának rengetegen írnak az interneten, sok-sok sértő kommentet kap, de nem ez zavarja a legjobban. Egyesek ugyanis szavak helyett képeket küldenek, de nem akármilyeneket: a férfiak a nemi szervüket fotózzák Babettnek.

Köllő Babett nem akar a férfiak péniszéről fotókat kapni Fotó: Polyák Attila - Origo

Olyat sokat kapok pasiktól, és ezt nem is szoktam érteni. Mire gondol? Átküldi nekem a fotót a nemi szervéről, és azt gondolja, ettől kedvet kaptam? Azért, mert a feje nem tetszik, akkor más testrésze fog? Ezt miért csinálják? Ha valaki erre tud normális magyarázatot, mert rendszeresen küldözget magáról ilyen fotókat, az mondja már el, hogy miért csinálja, mert öreg a néni és nem érti" – mondta Köllő Babett a Pusztai Olivérrel készített közös Youtube-videójukban.

Kiszel Tünde tininek állt és kimaxolta az instagramot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiszel-tunde-tininek-allt-es-kimaxolta-az-instagramot-foto.htmlKiszel Tünde is szívesen használja az Instagram közkedvelt újítását, az Insta Story-t, ahol már szavazni is tudnak követőink egy-egy képünkre. Ezúttal a naptárdíva egy rózsaszín szemüvegben pózolt...TV + SztárokOrigoHosszú Katinka tangában mutatta meg formás fenekét: szörfözött az óceán partonhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-hosszu-katinka-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-szorfozott-az-ocean-parton.htmlHosszú Katinka talán sosem volt még ennyire szexi: az úszódressz helyett szexi tangás bikinit húzott. TV + SztárokOrigoFluor Tomi szerelmes? Megmutatta gyönyörű barátnőjét az énekes: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-fluor-tomi-szerelmes-megmutatta-gyonyoru-baratnojet-az-enekes-foto.htmlFluor Tomi magánéletéről nem sokat tudni, annyi volt biztos, hogy hosszú ideig a szinglik táborát erősítette. Ezúttal azonban egy gyönyörű lánnyal szelfizett, akihez árulkodó szivecskéket is kommentelt...TV + Sztárok--Szexszel szedte ki a külföldi vendégekből a titkaikat Cicciolinahttp://www.life.hu/sztarok/20180624-szexszel-szedte-ki-a-kulfoldi-vendegekbol-titkaikat-cicciolina-szobalanykent.htmlCicciolina a Channel 4 Discovery Italia című olasz tévéműsorában mesélt részletesen arról, hogy huszonévesen Katicabogár fedőnéven a titkosszolgálat kémjeként tevékenykedett - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoEgy családi ház árába került Zámbó Jimmy sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20180624-egy-csaladi-haz-araba-kerult-zambo-jimmy-enekes-sirja.htmlZámbó Jimmy sírja monumentális, a csepeli temető egyik legfeltűnőbb emlékhelye. Most az is kiderült, mennyibe került a felállíttatása. TV + SztárokOrigoEgykori gondozója, János Paudits Béla kizárólagos örökösehttp://www.life.hu/sztarok/20180624-egykori-gondozoja-janos-paudits-bela-kizarolagos-orokose.htmlA színész egy könyvében leírta, hogy nem szeretne hagyományos temetést, viszont úgy tűnik, ezt a kérését nem teljesítik. A részletekről Elekes Judit, a Ripost újságírója beszélt a Mokkában, és az is kiderült, kit jelölt meg Paudits Béla kizárólagos örököséül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.