Meghan Markle szóba sem áll apjával a botrányos interjú óta

2018.06.25. 10:57

Hatalmas botrányt okozott Thomas Markle legutóbbi tévéinterjújával. A lánya, Meghan állítólag már szóba sem áll vele emiatt.

Mint arról már beszámoltunk, hosszabb interjút adott az egyik tévécsatornának Thomas Markle. A férfi a műsorban olyan titkokat fecsegett ki, minthogy Harry és Meghan hamarosan gyermeket vállalnak és azt is elkotyogta, mit mondott a telefonban vejének akkor, amikor megkérte tőle a lánya kezét.

Várható volt, hogy az elhangzottak nem fognak tetszeni az ifjú hercegnének, aki az interjú óta állítólag szóba sem áll édesapjával. Thomas Markle a The Sunnak nehezményezte, hogy lánya még csak üdvözlőlapot sem küldött neki apák napjára és most már attól is tart, hogy a palota ki fogja őt tiltani. Pedig a férfi elmondása szerint már alig várja, hogy megismerkedhessen a királyi család tagjaival, főleg II. Erzsébettel.

Meghan Markle érthetően nem örül apja nyilatkozatánakForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Nagyon szeretné folytatni az egyeztetéseket azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor utazzon Angliába. Még csak nem is találkozott Harry-vel és reménykedve várja, hogy végül megtörténjen a nagy esemény" – árulta el egy közeli ismerős.

A palotától nem akarták kommentálni a történteket, ugyanakkor különböző források megerősítették, hogy a királyi család nagyon nem örült az interjúnak.

Az egész palota nagyon mérges volt. Olyan dolgokat árult el Thomas Markle, amelyeket az ifjú pár senkivel nem akart megvitatni."

Meghan MarkleThomas Marklekirályi családinterjúbotrány