Mellszelfit lőtt Nádai Anikó: fotó

mell dekoltázs Nádai Anikó masszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyirokmasszázson járt Nádai Anikó és természetesen ott sem hagyhatta ki a szelfizést.

Nádai Anikó az egészséges életmód híve, rendszeresen edz és különböző kezeléseket is bevállal a szépség érdekében. Ezúttal nyirokmasszázson járt, onnan jelentkezett be közösségi oldalán. Masszázs közben lőtt egy olyan szelfit amelyen nem csak az arca, hanem a dekoltázsa is látható. Egyik férfi rajongója meg is jegyezte, hogy „szép a kilátás".

Sztárok, akikről nem gondoltad volna, hogy egyidősek: Angelina Jolie és Mayim Bialik között csak néhány hónap vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-sztarok-akikrol-nem-gondoltad-volna-hogy-egyidosek-angelina-jolie-es-mayim-bialik-kozott-csak-nehany.htmlAnnyiszor halljuk, hogy a kor csak egy szám, hát íme, a bizonyíték. Összegyűjtöttünk olyan sztárokat, akikről el sem hinnéd, hogy egyidősek, mégis így van. Ki gondolná például Angelina Jolie-ról és Mayim Bialikról azt, hogy egy korosztályba tartoznak? És nem is csak az ő párosuk az egyetlen, meghökkentő példa. Akad még bőven! TV + SztárokOrigoEzt csinálja esténként Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180625-ezt-csinalja-estenkent-liptai-claudia-festes.htmlLiptai Claudia elárulta, szabadidejében, ha teheti, festeget. TV + Sztárok--Lady Gagára alig lehet ráismerni: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-lady-gagara-alig-lehet-raismerni-foto.htmlLady Gagára alig ismerni rá friss fotóján: szivárványszínű sminket és hosszú, platinaszőke hajat villantott. TV + Sztárok--Meghan Markle szóba sem áll apjával a botrányos interjú ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180625-meghan-markle-szoba-sem-all-apjaval-a-botranyos-interju-ota-thomas-markle.htmlHatalmas botrányt okozott Thomas Markle legutóbbi tévéinterjújával. A lánya, Meghan állítólag már szóba sem áll vele emiatt. TV + Sztárok--Király Linda új frizurát csináltatott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiraly-linda-uj-frizurat-csinaltatott-foto.htmlKirály Linda nemcsak hangjával varázsolja el a rajongókat, hanem kinézetével is, melyet most fel is frissített: új frizurát csináltatott. TV + Sztárok--Hosszú Katinka tangában mutatta meg formás fenekét: szörfözött az óceán partonhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-hosszu-katinka-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-szorfozott-az-ocean-parton.htmlHosszú Katinka talán sosem volt még ennyire szexi: az úszódressz helyett szexi tangás bikinit húzott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.