Vagyonos, idősödő nőknek dolgozna Alekosz

Forrás: TV2 -
pénz Alekosz testőr fizetés valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz júliustól testőrként szeretne dolgozni. A megbízatásokat vagyonos, idősödő hölgyektől várja.

Magánnyomozói és testőri megbízásokat vállal július elsejétől Alekosz. Az egykori valóságshow-sztár lassan feléli a VV4 győzelméért kapott nyereményét, így kénytelen a szakmájában dolgozni.

És, hogy miért kikötés, hogy idősödő üzletasszonyok legyenek leendő megbízóim? Azért, mert a fiatal nőknek nincs pénzük.

Borsnak

Alekosz 280 ezer forintot vár el tiszteletdíjként Forrás: TV2
Köllő Babett rengeteg képet kap a férfiak nemi szervérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kollo-babett-rengeteg-kepet-kap-a-ferfiak-nemi-szerverol.htmlKöllő Babett a Feleségek luxuskivitelben című műsornak köszönhetően országszerte ismert lett, ém a népszerűség árnyoldalával is meg kell birkóznia. A színésznő ugyanis rengeteg illetlen képet kap férfiaktól, és nem érti, hogy miért. TV + Sztárok--Kiszel Tünde tininek állt és kimaxolta az instagramot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiszel-tunde-tininek-allt-es-kimaxolta-az-instagramot-foto.htmlKiszel Tünde is szívesen használja az Instagram közkedvelt újítását, az Insta Story-t, ahol már szavazni is tudnak követőink egy-egy képünkre. Ezúttal a naptárdíva egy rózsaszín szemüvegben pózolt...TV + SztárokOrigoHosszú Katinka tangában mutatta meg formás fenekét: szörfözött az óceán partonhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-hosszu-katinka-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-szorfozott-az-ocean-parton.htmlHosszú Katinka talán sosem volt még ennyire szexi: az úszódressz helyett szexi tangás bikinit húzott. TV + SztárokOrigoFluor Tomi szerelmes? Megmutatta gyönyörű barátnőjét az énekes: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-fluor-tomi-szerelmes-megmutatta-gyonyoru-baratnojet-az-enekes-foto.htmlFluor Tomi magánéletéről nem sokat tudni, annyi volt biztos, hogy hosszú ideig a szinglik táborát erősítette. Ezúttal azonban egy gyönyörű lánnyal szelfizett, akihez árulkodó szivecskéket is kommentelt...TV + Sztárok--Szexszel szedte ki a külföldi vendégekből a titkaikat Cicciolinahttp://www.life.hu/sztarok/20180624-szexszel-szedte-ki-a-kulfoldi-vendegekbol-titkaikat-cicciolina-szobalanykent.htmlCicciolina a Channel 4 Discovery Italia című olasz tévéműsorában mesélt részletesen arról, hogy huszonévesen Katicabogár fedőnéven a titkosszolgálat kémjeként tevékenykedett - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoKözmunkára ítélték VV Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20180623-kozmunkara-iteltek-vv-lorit-csodo-lorandot.htmlA ValóVilágból megismert VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték. Az eset, amiért a büntetést kapta még 2016 áprilisában történt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.