Király Viktor angoltanításból élt az énekesi karrierje előtt: a Honvédségnél is dolgozott

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
tanítás angol éneklés Király Viktor Honvédség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor a Megasztárral robbant be a köztudatba, előtte viszont nem az éneklésből élt. Végre az is kiderült, hogy az ismertség előtt mivel kereste a kenyerét.

Már 10 éve annak, hogy Király Viktor megnyerte a Megasztár negyedik szériáját. Az akkor körülbelül 24 éves fiú azóta ha lehet, csak még ismertebb lett, ma már nincsen gondja a megélhetéssel, ám még az ismertség előtt bizony az éneklésen kívül is vállalnia kellett munkát, az ugyanis nem biztosított elegendő keresetet. Kiderült, hogy angoltanítással kereste a kenyerét Viktor.

Király Viktor a Honvédségnél is dolgozott Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Miután megnyertem a Megasztárt, a hirtelen jött elfoglaltságok miatt nem maradt rá időm, ezért tört derékba a tanári karrierem. A nyelvsuliban megkeresett pénzből fizettem a stúdiót, szóval az énekesi pályám elején is sokat segített." - árulta el a Blikknek Viktor, aki később a a Magyar Honvédség alkalmazásába került. "Hivatásos katonákat tanítottam a Pannóniatelepen, emlékezetes élmény maradt" - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.