Súlyos ügy: gyanúsítottként hallgatták ki Fésűs Nelly színésznőt

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
gyanúsított Fésűs Nelly autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki Fésűs Nelly színésznőt, aki még tavaly novemberben szenvedett autóbalesetet. Ő lehet a vétkes.

"Igaz, gyanúsítottként kihallgattak a rendőrségen, de azóta nincs fejlemény az ügyben. Még mindig folyik a nyomozás. A balesetben megsérültekkel beszéltem már, tartom velük a kapcsolatot, de nem mondhatom el, mi van velük, mert az nem tartozik senki másra" - nyilatkozta Fésűs, akire a lap szerint súlyos büntetést szabhatnak ki, ha kiderül, hogy valóban ő a felelős. A lap által megkérdezett ügyvéd szerint akár három év fogházbüntetést is kaphat a színésznő.

Fésűs Nelly még novemberben szenvedett autóbalesetet - ő lehet a vétkes Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


A baleset tavaly novemberben történt az M0-ás autópályán: három személyautó és egy kisbusz ütközött össze. Ketten megsérültek, egyiküket a tűzoltóknak kellett kivágni a roncsból. Az autókban hatalmas károk keletkeztek, több totálkáros lett.

A lap a BRFK-t is megkereste, akik így választoltak az üggyel kapcsolatban:
"A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat nyomozást, melyben egy főt gyanúsítottként hallgatott ki. Annak megállapítása, hogy a személy valóban felelős-e a balesetért, a bíróság dolga. A balesetben egy fő súlyosan, egy fő könnyebben sérült meg."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.