Foci vb 2018: Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Jorge Sampaoli Messitől kérdezte, cseréljen-e

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Cezaro De Luca -
Jorge Sampaoli argentin válogatott argentin Messi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az argentin válogatott nem bízik már a szövetségi kapitányukban, Jorge Sampaoli leszerepelt a játékosai előtt, így már a cseréről is Messi döntött.

Az argentin válogatott nem hozza azt a teljesítményt, amit sokan elvárnának, nagy meglepetésre olyan ellenfelektől is kikaptak, akik ellen a vb kezdete előtt még biztosra vehettük a győzelmüket. Az Izland elleni döntetlen, és a Horvátoktól kapott 3 gól után azonban úgy tűnik, feléledtek Nigéria ellen ugyanis sikerült győzniük, de ezt nem a szövetségi kapitányuknak köszönhetik.

Legyen csere, vagy ne legyen csere? Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Cezaro De Luca

Jorge Sampaoli teljesen leszerepelt a játékosai előtt, fellázadtak ellene, és úgy tűnik, Messi vette át az irányítást. Erre bizonyíték egy a neten terjedő videó, melyen az látható, hogy már a cserékről is Messi dönt úgy, hogy közben a pályán is teljesít... A szövetségi kapitány ugyanis a Nigéria elleni meccsen is Messit kérdezte arról, hogy becserélje-e Agüerót. A videóból nem derül ki világosan, hogy Messi válaszolt-e a kérdésre, a 80. percben viszont csereként felment a pályára Agüero Nicolás Tagliafico helyére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.