Brad Pitt nem jár Neri Oxman építésznővel: a gyermekeire koncentrál

Brad Pitt Neri Oxman szerelem kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze néhány hónapja kapott szárnyra a pletyka, hogy Brad Pitt szerelemre talált, de úgy tűnik, már vége is a románcnak. A színész a gyermekeire koncentrál.

Lassan két éve már annak, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie válásukkal sokkolták a világot, de úgy tűnik, hogy a színésznek azóta sem sikerült új párra találnia. Habár néhány hónapja felröppentek pletykák arról, hogy Brad egy gyönyörű építésznővel randizik, úgy tűnik, annak a viszonynak – ha volt is – vége.

Brad Pitt csak a gyerekeivel és a munkával foglalkozik "Forrás: Getty Images "

Pedig nagyon szurkoltak Neri Oxman és Brad Pitt kapcsolatáért a rajongók, hiszen látszólag sok bennük a közös: mindketten szeretik a művészetet például. A legújabb hírek szerint viszont Brad egyáltalán nem keres komoly kapcsolatot. Ráadásul egy forrás azt állítja a színész most csak két dologra koncentrál: elsőként a legfontosabbra, a gyerekeire, utána pedig a karrierjére - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.