Magyar lány lába előtt hever Amerika: elképesztő, amit Vajda Vivien tud

ugrókötél Vajda Vivien tehetségkutató America's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészenelképesztő produkcióval mutatkozott be Vajda Vivien az America's Got Talentben. Először a zsűri sem hitt abban, hogy a produkció érdekes lehet számukra, végül négy igennel engedték tovább.

Kétségtelenül az ugrókötelezés mestere Vajda Vivien, aki elkápráztatta a világot produkciójával az America's Got Talent tehetségkutatóban - írja a HVG. A Magyarországon született lány már több világversenyt nyert ugrókötelezéssel, most pedig a népszerű amerikai műsorban is kipróbálta magát.


A zsűrit és a stúdió közönségét is elkápráztatta, az előadásáról készült felvétel pedig futótűzként terjed a neten. Mel B brilliánsnak nevezte, Heidi Klumot pedig meggyőzte arról, hogy az ugrókötelezés egyáltalán nem unalmas sport. Simon Cowelltől kapta a legnagyobb dicséretet: azt mondta, hogy az ilyen produkciók emlékeztetik arra, miért is imádja ezt a tehetségkutatót. Cowell szavai után Vivien elsírta magát. Elmesélte, hogy gyerekkorában sokan csúfolták, kinevették, bohócnak tartották hobbija miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.