Masafumi Nagasaki, a meztelen remete, akit nem hagynak lakatlan szigetén meghalni

Forrás: Youtube/ Docastaway - Desert Island Experiences -
lakatlan sziget Masafumi Nagasaki remete meztelen Japán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminc évvel ezelőtt költözött lakatlan szigetre a meztelen remete, ám a japán férfit nem hagyják meghalni ott, ahol boldogan élt. Visszahurcolták a civilizációba.

Masafumi Nagasaki egyetlen kívánsága az volt, hogy azon a szigeten halhasson meg, amit már 30 éve otthonának tart, de úgy tűnik, nem fog teljesülni a vágya. A 82 éves japán férfi három évtizeddel ezelőtt elégelte meg a civilizációt, és költözött annyira távol minden embertől, amennyire csak tud. Ugyan csak néhány hónapnyi maradást tervezett, megbabonázta sziget szépsége, és ottmaradt.

Masafumi Nagasakit visszakényszerítették a civilizációba Forrás: Youtube/ Docastaway - Desert Island Experiences


Autók, telefonok, zajok és mindenféle civilizált eszköz nélkül élt boldogan a férfi. Többnyire bogyókkal táplálkozott. „Soha nem éreztem magam szomorúnak" – mondta Masafumi. „Soha nem fogok elmenni innen, akkor sem, ha a világ megváltozik" – gondolta még néhány éve a japán férfi, de sajnos nem így lett. A hatóságok visszahelyezték a civilizációba a 82 éves remetét, és nem engedik, hogy visszatérjen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.