Németh Kristóf fia 7 évesen fogott először fegyvert apja felügyelete mellett

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
lőtér Németh Kristóf fegyver család lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf rendszersen jár lövész edzésekre, most pedig azt is elmondta, hogy kisfiának, Lócinak is megtanította a fegyverhasználat alapjait. 

"Azt hiszem, 7 évesen lőttem először" - mondta a Mokkában Németh Kristóf színész kifia, Lóci, aki most 10 éves. Először a nagymamája kertjében lőttek légpisztollyal, de céllövöldébe is jár édesapjával.

"Én magam is 10 évesen kezdtem el lőni" - kezdte Németh Kristóf, akit édesapja vitt el a lőtérre, hiszen a színész gyermekként rajongott a western filmekért. Fontosnak tartja az élevezet mellett a figyelmet, a koncentrációt, a jogi háttér és a veszélyek ismeretét. "Sokkal fontosabb dolog tisztáztázni és megtanítani egy gyereknek a legfogékonyabb időszakában azokat a veszélyeket, amelyeket egy fegyver hordozhat magában. Hiszen egy légpuska, egy légpisztoly tényleg bárhol előkerülhet, például egy vursliban" - mondta a színész, aki szintén jár lövész edzésekre. Szeretné, ha kisfia megtanulná az alapokat, később pedig eldöntené, hogy ez tényleg érdekli-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.