12 év után feleségül vette párját Márió

Forrás: Facebook/Márió, a harmonikás -
párkacsolat esküvő Márió házasság szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 év után végre összeházasodott kedvesével Márió. Az énekesnek és párjának már van egy közös gyermeke.

Tavaly ősszel végre feleségül vette gyermekének édesanyját, Márió. A magyar énekes immár 12 éve szereti párját, Ancsát, és a TV2 műsorában most elárulta, miért halogatták ennyi ideig az esküvőt.

Elsősorban halogatók vagyunk... Ráadásul mindig volt valami, ami épp közbejött. Nem is tartottuk annyira fontosnak, hogy kitűzzük a dátumot, bár aztán később erre szükség volt, mert anélkül ez nem jött volna létre. Volt olyan, hogy Eszterke úton volt, akkor azért halasztottunk... De így legalább koszorúslányként vehetett részt az esküvőn és ő hozta a gyűrűket. Bár egyre több helyről halljuk mostanában, hogy a papír nem számít, a szertartás ideje alatt volt olyan érzésem, hogy ez teljesen jó. Egyfajta töltést adott a kapcsolatunknak, nem mintha el lett volna laposodva, de így felfrissítette. Fantasztikus érzés volt, nekem az a nap nagyon boldog nap volt. Persze a hétköznapok is azok, de az esküvő különösen" – árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.