A héten bejelentheti visszavonulását Gera Zoltán

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
visszavonulás focista labdarúgó Gera Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg még a héten bejelenti visszavonulását Gera Zoltán.

Napokon belül bejelentheti visszavonulását Gera Zoltán, a Fradi válogatott focistája – írja a Bors. A lap úgy tudja, a labdarúgó hosszú ideig tartó sérülése után nemrég újra pályára lépett, de többé már nem fog játszani.

Gera Zoltán valószínűleg visszavonul Forrás: AFP/Adrian Dennis

Gera Pécsett nőtt fel, az NBI-ben először a PMFC, majd a Fradi színeiben lépett pályára. Játszott az angol bajnokságban, ahol a West Bromwich és Fulham csapatát erősítette, az FTC-be négy éve tért vissza.

Pár éve megnősült, két gyermeke van.

Egy ideje szakértőként is tevékenykedik az M4 Sportnál, és valószínűleg edzőként folytatja tovább.

Foci-vb 2018: Philippe Coutinho mezt küld mélyszegénységben élő kis szurkolójánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-foci-vb-2018-philippe-coutinho-mezt-kuld-melyszegenysegben-elo-kis-szurkolojanak.htmlTollal írta kedvence mezszámát a pólójára az a brazil kisfiú, aki olyan szegénységben él, hogy még mezre sem telik neki. TV + SztárokOrigoR. Kárpáti Péter szerepét fia, András veszi át a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-r-karpati-peter-szerepet-fia-andras-veszi-at-a-baratok-koztben.htmlNosztalgiaepizódot készít a Barátok közt, amelyben R. Kárpáti Péter fiatalkori karakterét a színész fia, András fogja játszani. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: Mesut Özil kis híján összeverekedett egy szurkolóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-foci-vb-2018-mesut-ozil-kis-hijan-osszeverekedett-egy-szurkoloval.htmlCsaknem nekiesett az egyik szurkolónak Mesut Özil a tegnapi Dél-Korea-Németország focimeccs után. A focistát a biztonsági őrök fogták vissza. TV + Sztárok--Katie Holmes és Jamie Foxx lefújták az esküvőjüket: szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-katie-holmes-es-jamie-foxx-lefujtak-az-eskuvojuket-szakitottak.htmlNem olyan régen vállalták fel a nyilvánosság előtt is kapcsolatukat, de úgy tűnik a kitárulkozás nem tett jót a viszonyuknak. Katie Holmes és Jamie Foxx szakítottak. TV + Sztárok--Foci vb 2018: kolumbiai szurkoló megható gesztusán ámul az internethttp://www.life.hu/sztarok/20180627-foci-vb-2018-kolumbiai-szurkolo-meghato-gesztusan-amul-az-internet.htmlMegtaláltuk az idei foci-vb legmeghatóbb gesztusát: egy focirajongó kitalált egy olyan módszert, amelynek segítségével a nem látó és nem halló barátja is átélheti a mérkőzések izgalmát. TV + Sztárok--Brad Pitt nem jár Neri Oxman építésznővel: a gyermekeire koncentrálhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-brad-pitt-nem-jar-neri-oxman-epitesznovel-a-gyermekeire-koncentral.htmlMindössze néhány hónapja kapott szárnyra a pletyka, hogy Brad Pitt szerelemre talált, de úgy tűnik, már vége is a románcnak. A színész a gyermekeire koncentrál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.