Görög Zita elárulta gyermeke nemét: fia fog születni

Forrás: instagram.com/gorogzita/ -
Görög Zita fiú gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita márciusban jelentette be, hogy harmadik gyermekét várja új párjától, Laczkó Zsolt focistától. Most az is kiderült, hogy kisfiuk lesz!

Görög Zitára másfél évvel ezelőtt ismét rátalált a szerelem, Laczkó Zsolt focistával hozta össze a sors. Kapcsolatuk nagyon hamar komolyra fordult, idén tavasszal már közös gyermekük érkezéséről számoltak be, akire már nem kell olyan sokat várni. Végre az is kiderült, hogy kisfiúval, vagy kislánnyal bővül a család: harmadszorra fia lesz Zitának.

Görög Zitának fia lesz Forrás: instagram.com/gorogzita/

A modell a Story Magazinnak mesélt a várandósságról, és arról, nem lesz parázós anyuka. Érték azonban meglepetések ezalatt a terhessége alatt, korábban ilyenekre nem volt példa. "Ami viszont meglepetés számomra, az a fáradékonyság és a narancsbőr. Korábban soha nem volt ilyen a combomon, most viszont ez jött elő a legelőször, már a vádlimon is van, de nem nagyon foglalkozom vele" - árulta el a modell, aki arra is kíváncsi, ezúttal mennyi időbe telik majd visszanyerni a szülés után az eredeti alakját.

Az emberkereskedők a gyanútlan munkavállalókra vadásznakhttp://www.life.hu/csalad/20180627-az-emberkereskedok-a-gyanutlan-munkavallalokra-vadasznak-emberkereskedelem.htmlRengeteg ember keres külföldi, időszakos munkát. Ettől remélik, hogy kifizethetik hiteleiket, megalapozhatják jövőjüket. Sajnos azonban az ilyen álláshirdetések mögött gyakran emberkereskedők állnak. Nem csak a fiatal nők, de a középkorú férfiak is veszélyben vannak. CsaládOrigoMegmutatta újszülött kislányát az 54 éves Brigitte Nielsen: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180628-megmutatta-ujszulott-kislanyat-az-54-eves-brigitte-nielsen.htmlVégre megmutatta pár napos kislányát az 54 esztendős Brigitte Nielsen. Család--Elszabadultak az indulatok Berki Krisztián és Hódi Pamela tárgyalásánhttp://www.life.hu/csalad/20180628-elszabadultak-az-indulatok-berki-krisztian-es-hodi-pamela-targyalasan.htmlTegnap volt Hódi Pamela és Berki Krisztián tárgyalása. A sztárpár nem tudott megegyezni kislányuk, Natika felügyeleti jogáról és a gyermektartásról. A Blikk információi szerint nem alakultak jól a dolgok, Pamela sírva távozott.Család--Varga Izát két nagylányával fotóztákhttp://www.life.hu/csalad/20180627-varga-izat-ket-nagylanyaval-fotoztak-anna-sara.htmlVarga Iza megmutatta két nagylányát, Sárát és Annát. Család--Mi fán terem a nyári diákmunka? - Minden egy helyenhttp://www.life.hu/csalad/20180625-mindent-amit-tudnod-kell-nyari-diakmunka-kisokos.htmlA nyári diákmunka nem csupán a pénzkeresésről szól. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy a fiatal rálépjen az önállóság felé vezető útra, betekintést nyerjen a munka világába, jobban megismerje önmagát és kézzelfogható fogalmat kapjon a pénz valódi értékéről. Összeszedtük, hogy mit is kell tudnod szülőként, fiatalként a nyári munkákról? CsaládOrigoÍgy néz ki Tom Crusie és Katie Holmes lánya, Suri: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180626-igy-nez-ki-tom-crusie-es-katie-holmes-lanya-suri-foto.htmlSuri Cruise olyan gyorsan nő, mint a gomba: Katie Holmes és Tom Cruise közös gyermeke már 12 éves, és kész hölgy. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.