Katie Holmes és Jamie Foxx lefújták az esküvőjüket: szakítottak

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dobn, Rmbi -
esküvő Katie Holmes szakítás Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem olyan régen vállalták fel a nyilvánosság előtt is kapcsolatukat, de úgy tűnik a kitárulkozás nem tett jót a viszonyuknak. Katie Holmes és Jamie Foxx szakítottak.

Katie Holmes és Jamie Foxx öt éven át éltek boldog párkapcsolatban, a legnagyobb titokban. Szerelmüket nem olyan régen vállalták fel, de a legfrissebb hírek szerint már vége is a viszonyuknak. Lemondták az esküvőjüket, és külön utakon folytatják tovább az életüket.

Vége a románcnak Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dobn, Rmbi

A párhoz közel álló források szerint Katie Holmes volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak, mert bizalmatlan volt Jamie-vel, és nem tudott ezen túljutni. Állítólag Katie rájött, hogy a színész korábban megcsalta őt, az elveszett bizalom pedig már nem tért vissza. A szakításuk azonban nem volt hangos a benfentes szerint. "Nem volt ordítozás, vagy harag, csak fájdalom. Katie felhívta Jamie-t, és elmondta neki, hogy nem tudja ezt tovább csinálni. Jamie végighallgatta és annyit mondott, hogy sajnálja" - árulta el az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.