Gombos Edina megnyugodott, mióta Amerikában él férjével és gyermekeikkel

Florida Nyugalom házasság vállalkozás család Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb Gombos Edina, mióta Amerikában él férjével, Albertóval. Az egykori műsorvezető azt mondja, a karrierjére már egészsége is kezdett rámenni, most viszont jól van. 

Évekkel ezelőtt költözött Floridába férjével, Albertoval a kétgyermekes édesanya, Gombos Edina. A TV2 volt műsorvezetője akkor azt nyilatkozta a hot!-nak: "Az erőm fogytán,az egészségem romlik. A szemem tönkrement a számítógéptől, a mozgáshiány miatt súlyproblémáim vannak. Volt, hogy kórházban kötöttem ki a kimerültségtől. Az orvos azt mondta, engedjek valamiből, mert ennek nagyon rossz vége lesz" - mondta akkoriban a lapnak Gombos Edina.

Gombos Edina boldog Amerikában Forrás: TV2

Azóta megvetették lábukat Floridában, ám Edinának valamit fel kellett adnia. Itthon jól kereső műsorvezető volt, Amerikában azonban férje viszi haza a fix keresetet. Ám Edina sem tétlenkedik, üzletasszonyként igyekszik megállni a helyét, szemüvegkereteket forgalmaz. Otthonról is tud dolgozni így családját sem kell elhanyagolnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.