VOLT Fesztivál 2018: kínos fesztiválélményéről vallott Vecsei H. Miklós

Vecsei H. Miklós színész fesztivál Volt Fesztivál 2018 kínos VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vecsei H. Miklós idén nem bulizni indult a Volt Fesztiválra: ezúttal vendégnek hívták egy beszélgetős délutánra. A Vígszínház jóképű színésze a talkshow előtt egy interjút adott a Life.hu-nak, ahol többek között azt is elmesélte, mi volt számára a legkínosabb fesztiválélmény.

Bejelentette visszavonulását Gera Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-bejelentette-visszavonulasat-gera-zoltan-focista.htmlBejelentette visszavonulását Gera Zoltán. A magyar focista közösségi oldalán mondott köszönetet a szurkolóknak, hogy karrierje során végig támogatták. TV + Sztárok--Gajdos Tamásnak Vágó István adott tanácsot a Szerencsekerék castingjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-gajdos-tamasnak-vago-istvan-adott-tanacsot-a-szerencsekerek-castingjan.htmlGajdos Tamás a Szerencsekerékben vált népszerűvé, most pedig az is kiderült, hogyan került a műsorba. Vágó Istvánnak is volt hozzá köze. TV + SztárokOrigoVV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László nem érti, miért nem nyilatkozhat, ha Gyárfás igenhttp://www.life.hu/sztarok/20180629--vv-fanni-meggyilkolasaval-vadolt-b-laszlo-nem-erti-miert-nem-nyilatkozhat-ha-gyarfas-igen.htmlHónapok óta előzetes letartóztatásban van a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László, de hiába szeretné megvédeni magát a nyilvánosság előtt, nem nyilatkozhat. Korábbi védője elmondta, nem érti Gyárfás Tamás miért adhat interjút, míg az ő korábbi védencének megtiltották. TV + Sztárok--Négymilliót keresett havonta a Mokkában Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-negymilliot-keresett-havonta-a-mokkaban-havas-henrik-musorvezeto.htmlHavas Henrik a Privátszfárában - ahol megnézhettük gyönyörű otthonát is - elmondta, mennyit is keresett valójában a TV2 Mokkájában. TV + Sztárok--Viaszbaba: Krencsey Hella állítja a színésznő papírt kért arról, hogy különlegeshttp://www.life.hu/sztarok/20180629-viaszbaba-krencsey-hella-allitja-a-szineszno-papirt-kert-arrol-hogy-kulonleges.htmlHárom hét kihagyás után ismét jelentkezett a Facebookon Krencsey Hella, a Viaszbaba szerzője. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma Radványi Dorottya, az egykor híres bemondó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-igy-nez-ki-ma-radvanyi-dorottya-az-egykor-hires-bemondo.htmlRadványi Dorottyát 1982-ben ismerhették meg a nézők a Magyar Televízió bemondójaként, de a rádióban is hallhattuk őt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.