Kelemen Anna meglepő kérdést tett fel a fociról

szexi Kelemen Anna foci-vb foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megszokhattuk, hogy Kelemen Anna videóiban a legkülönfélébb témákat feszegeti. Most pedig úgy tűnik, hogy a foci-vb-t és egyáltalán a focit vette górcső alá. 

"Akinek nincs labdája, az miért fut?" - teszi fel a kérdést Kelemen Anna Instagram-oldalára feltöltött videójában. Ez természetesen csak egy kis ízelítő abból a videóból, amelyet majd youtube-csatornájára tesz fel.

A téma valószínűleg a foci és a foci-vb lesz. Legalábbis a zavarba ejtő kérdésből erre lehet következtetni. Kelemen Anna a híres kebelcsodáit itt sem felejtette el megmutatni követőinek.

Sztárok, akik kisebb mellekre vágytak: Ariel Wintertől Drew Barrymore-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180629-sztarok-akik-kisebb-mellekre-vagytak-ariel-wintertol-drew-barrymoreig.htmlAz se jó, ha túl kicsi, az sem, ha túl nagy. A mellméret estében is az arany középút a legmegfelelőbb, de keveseknek adatik meg ez természetesen. A legtöbben persze mellnagyobbításra jelentkeznek, de akadnak bizony olyanok is bőven, akik kisebb keblekre vágynak. Az alábbi sztárok például túl nagynak ítélték meg a melleiket, ezért kisebbet csináltattak. TV + SztárokOrigoCsernus Imre azt mondja: két ember kell a szexuális zaklatáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-csernus-imre-azt-mondja-ket-ember-kell-a-szexualis-zaklatashoz.htmlCsernus Imre szerint manapság a nők egyre keményebbek, a férfiak pedig elkezdtek egyre puhábbá válni, de nemcsak erről, hanem a szülők felelősségéről és a szexuális zaklatásokról is elmondta a véleményét. TV + Sztárok--Feleségéről beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-felesegerol-beszelt-havas-henrik-17-eves-koruk-ota-egyutt-vannak.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült - ahogy Havas hívja - Havasné. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVV Indián drogügye miatt felfüggesztett börtönt kapott, visszatérne a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180629-vv-indian-drogugye-miatt-felfuggesztett-bortont-kapott-visszaterne-a-kepernyore.htmlEgy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott első fokon VV Indián, azaz Serbán György, de az ügyész letöltendőt kért az egykori valóságshow-szereplőre. VV Indián arról beszélt, hogy visszatérne a képernyőre. TV + SztárokOrigoSztárek Andrea évekig élt kölcsönökből, már a férfiak sem érdeklikhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-sztarek-andrea-evekig-elt-kolcsonokbol-mar-a-ferfiak-sem-erdeklik.htmlViharos körülmények között távozott a Barátok közt című sorozatból Sztárek Andrea színésznő, azzal gyanúsították, hogy alkoholista. Most anyagi helyzetéről és magánéletéről is beszélt. TV + Sztárok--Így festett Karda Beáta énekesnő a hetvenes évekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-igy-festett-karda-beata-enekesno-a-hetvenes-evekben.htmlKarda Beáta énekesnő még manapság is kirobbanó formában van, pedig már betöltötte a 67. életévét. De nézzük meg, milyen szexi volt az énekesnő a hetvenes években. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.