Salma Hayek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Salma Hayek, a mexikói születésű amerikai színésznő is hatalmas focirajongó. Nem sokkal a 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdete után tette közzé, hogyan szurkol kedvenc csapatának.

Sztárdömping a foci vb-n

Ma délután Brazília és Mexikó csapnak össze, hogy bejussanak a legjobb nyolc csapat közé. Gisele Bündchen, Adriana Lima és Alessandra Ambrosio természetesen a braziloknak drukkolnak, a mexikói származású Salma Hayek azonban a másik szurkolótábort erősíti:

¡VIVA MÉXICO! #futbol #soccer #mexico #worldcup

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

Salmához hasonlóan Eva Longoria is Mexikó válogatottjának szurkol, mivel gyermeke édesapja ott született. Ennek örömére meg is osztott egy gyönyörű babafotót, melyet a linkre kattintva nézhetsz meg.

Spanyolország búcsúzott a vébétől

Gerard Piqué számára ugyan véget ért a foci vb, Shakira másik kedvenc csapata még versenyben van, Kolumbia június 3-án lép majd pályára Anglia ellen. A dögös énekesnő aznap is biztosan beöltözteti majd csemetéit hazája mezébe, ahogy tette ezt korábban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.