Tatár Csilla Hadas Krisztával beszélgetett

anyaság Tatár Csilla karrier Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hadas Kriszta Tatár Csillának mesélt gyerekkorról, pályaválasztásról, anyaságról a Tatár 34-ben. A riiporter elmondta, hogy bár sokszor volt jókor, jó helyen, de ennek ellenére nem hullott semmi az ölében, mindenért megdolgozott. "Güzü vagyok" - fogalmazott. 

A beszélgetés érdekessége, hogy Hadas egykor Tatár Csilla főnöke volt, és bizony nagyon keményen bánt a beosztottjaival. Kriszta bevallotta, hirtelen haragú, és sokszor nem csomagolta be a véleményét. "Én akkor belül nem voltam önmagam, tulajdonképpen a Zsiga születése mentett ki ebből". A riporter arról is beszélt, hogy sokan úgy jutnak vezető poziba, hogy le kell feküdniük valakivel. "Velem a kutya nem akart lefeküdni (...) nem azért kerültem oda, mert olyan szép voltam és hamvas" - jelentette ki és hozzátette, hogy ő igazán akkor boldog, ha emberi történetekkel foglalkozhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.