Rábaközi Andrea modell modellkedés szexi Geszti Péter csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma is figyel az étkezésére, de a sport terén lustának vallja magát a volt modell, Rábaközi Andrea. Már 50 éves, de még mindig bomba formában van. 

Az 50 éves szépség ma is bomba formában van, figyel étkezésére, ám sport terén lustának vallja magát. Andrea a Reggeli vendége volt, ahol nemcsak étkezései szokásairól beszélt hanem a modellszakma felhígulásáról is.

"Nincsenek már manökenek, ezt a szót nem is ismerik már sajnos. Mindenki modell, rásütjük mindenkire. Sajnos felhígult a szakma. Nagyon sok lány van, aki a könnyű pénzkereseti forrást látja a szakmában" - mondta Rábaközi Andrea, aki a szerint nagyon kevesen látnak bele ebbe a nehéz szakmába.

A közösségi oldalán is gyönyörű képek találhatók az exmodellről:

Csak úgy.........Levan

Rábaközi Andrea (@rabakoziandrea) által megosztott bejegyzés,

Foci-vb 2018: Nyelves csókot váltott a lelátón Maradona és kedvese, Rocio Olivahttp://www.life.hu/sztarok/20180702-focivb-2018-nyelves-csokot-valtott-a-lelaton-maradona-es-kedvese-rocio-oliva.htmlNem rejtette véka alá érzelmeit a lelátón Diego Maradona az Argentína-Franciaország mérkőzésen. Szerelmével, a 27 éves Rocio Olivával vadul csókolóztak mindössze néhány centiméterre a brazil legendától, Ronaldótól. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Dirty Dancing sztárja, Jennifer Greyhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-igy-nez-ki-ma-a-dirty-dancing-sztarja-jennifer-grey.htmlA Dirty Dancing bájos színésznője, Jennifer Grey a filmsiker után megműtette már-már védjegyévé vált orrát. Ez meglehetősen rossz döntésnek bizonyult, új arccal már nem osztottak rá nagyobb szerepeket. Mutatjuk, hogyan néz ki ma az 57 éves sztár! TV + SztárokOrigo7 év után elválik ötödik feleségétől Lorenzo Lamashttp://www.life.hu/sztarok/20180702-7-ev-utan-elvalik-otodik-felesegetol-lorenzo-lamas-shawna-craig.htmlBeadta a válókeresetet Lorenzo Lamas és ötödik felesége, Shawna Craig. TV + Sztárok--Foci vb: Alessandra Amrosio Moszkvában szexizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-alessandra-ambrosio-brazil-modell-igy-szurkol-a-foci-veben.htmlGisele Bündchen kislányával drukkol, de nem ő az egyetlen brazil modell, aki hazája válogatottjáért szorít. Úgy tűnik, Alessandra Ambrosio is hatalmas focirajongó, aki eddig jobbnál jobb fotókkal kápráztatta el követőit az Instán. TV + Sztárok--Focilázban égnek a legszexisebb brazil modellekhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-adriana-lima-brazil-szupermodell-is-szurkola-foci-veben.htmlÚgy tűnik, imádják a focit a brazil szupermodellek. Míg Gisele Bündchen gyermekével szurkol, addig Alessandra Amrosio egyenesen Moszkváig ment, hogy élőben drukkolhasson hazája együttesének. Adriana Lima pedig a barátnőivel szorított Brazíliának. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó nemcsak volt menyét, hanem unokáját is elküldi lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-pecsi-ildiko-nemcsak-volt-menyet-hanem-unokajat-is-elkuldi-lakasabol.htmlDöntés született abban a perben, mely három éve tart Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között. A nőnek most ki kell költözni a színésznő lakásából, de nemcsak neki, hanem fiának is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.