Így néz ki ma Lőrincz Gabriella egykori tévébemondó: fotó

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube -
tévés Lőrincz Gabriella bemondó akkor és most műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne a 80-as évek egyik legszebb magyar bemondónőjére, Lőrincz Gabriellára? Megmutatjuk, hogyan néz ki ma az 59 éves tévés!

A kolozsvári születésű Lőrincz Gabriella Budapesten végzett bölcsészkaron, majd a diploma megszerzése után, 1982-ben került a Magyar Televízióhoz. Karrierjét először bemondóként kezdte, majd műsorvezetőként, illetve szerkesztőként folytatta munkáját. A tévéképernyőn összesen 25 évig láthatták a nézők.

Ha kíváncsi vagy, hogy néz ki most Lőrincz Gabriella, kattints a képre:

Forrás: YouTube
1 / 2
Forrás: Vimeo/Martfű Média
1 / 2
Forrás: YouTube
1 / 2
Forrás: Vimeo/Martfű Média
1 / 2
Forrás: YouTube
1 / 2
Forrás: Vimeo/Martfű Média
1 / 2

Talán csak kevesek tudják, hogy nem csak ezzel foglalkozott: ha tehette, munkája mellett énekelt, dalokat szerzett és szövegeket is írt. Öt éven keresztül saját iskolát is vezetett, amelyben a televíziózás iránt érdeklődő fiatalokat oktatták.

Néhány éve „Világokon át" címmel készített spirituális témájú tévéműsort, amellyel kapcsolatban az ország több városában is tartott előadásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.