Molnár Anikó már csak szeretőt akar, a szerelemnek szerinte fájdalom a vége

párkapcsolat szerelem Molnár Anikó fájdalom szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó mostanában szomorú posztokkal áraszta el közösség oldalát. A Bors uánajárt, mi lehet a baj.

A ValóVilág egykori szereplője érzelmes, ám csalódott hangvételű írásokat oszt meg követőivel. Azt mondja, már nem hisz abban, hogy létezik olyan erősz szerelem, hogy az életünket is fel oda kell adni, fel kell álozni a másikért.

"Na szóval. Rájöttem, hogy ez az egész szerelmesdi egy nagy f@szság. Mivel ebből a világból eltűnt az őszinteség és a hűség, innentől kezdve mindenki úton útfélen érzelmeket hazudik, hogy elérje önző céljait, vagy érzelmeket tagad le, hogy kimossa a bebukott seggét. Elérkeztünk egy olyan világba, ahol az jár jól, aki jó távol tartja magát az érzelgéstől, aki abban a pillanatban lelép, ahogy érezni kezdene bármit is a másik iránt. Ez az egyetlen módja annak, hogy az ember megkímélje magát a lelki mélyrepüléstől... Szeretőt tarts, ne szerelmet, akkor van esélyed ebben a világban boldognak lenni... Amúgy minden f@sza Na jó, a reményt azért nem kell elengedni..." - írta közösség ooldalára pár napja Anikó.


A lap megkeresésére aztán ki is fejtette, hogy bizony ő már csak szeretőt tartana, mert a szerelemnek úgyis fájdalom a vége:
"Nem tetszik, ami mostanában megy a világban. Nincs őszinteség, sem hűség. Mindenki a saját érdekei szerint választ párt, és beleragadnak rossz kapcsolatokba. Megcsalják egymást az emberek, és hazudoznak. Néhány hónapja léptem ki én is egy ötéves kapcsolatból, és mint kiderült, ő is végighazudta az egészet. Már inkább csak szeretőt tartanék. Ha szerelmesek vagyunk, úgyis fájdalom a vége. Ezt már nem akarom. Nem akarok már hazugságokat, csak mondjuk ki kerek perec, hogy mit akarunk, és minden tiszta marad. Jelenleg nem látom értelmét egy párkapcsolatnak az életemben. Nincsenek nagy elvárásaim. A retróértékeket szeretem az életben: egy nő legyen nő a kapcsolatban, egy férfi pedig férfi. Szövetséget kell alkotni, amibe senki nem tud belerondítani. Őszinteséget és hűséget szeretnék."

Ördög Nóra és Nánási Pál podcastolni kezdett, heti egyszer online rádióznakhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-ordog-nora-es-nanasi-pal-podcastolni-kezdett-heti-egyszer-online-radioznak.htmlAz Instagramon jelentette be Ördög Nóra és Nánási Pál, hogy megint valami új dologba kezdenek. Tulajdonképpen internetes rádiót indítanak, hetente egyszer, az esti beszélgetéseiket veszik fel, és mutatják meg a nagyközönségnek. Ettől intimebb pillanatokat már nem nagyon tudnak megosztani rajongóikkal.TV + SztárokOrigoNem nyugodhat meg Gáspár Győző és családja: megint nyomoznak utánukhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-nem-nyugodhat-meg-gaspar-gyozo-es-csaladja-megint-nyomoznak-utanuk.htmlAlig néhány hete nyugodtak meg a kedélyek Gáspár Győző és a NAV ügye miatt, a showmannnek és nagyobbik lányának, Evelinek megint vallomást kell tennie a rendőrségen.TV + SztárokOrigoFluor Tomi: "Ebbe belefutottam"http://www.life.hu/sztarok/20180701-fluor-tomi-kellemetlen-helyzetbe-kerult-petofi-zenei-dij.htmlA VOT Fesztiválon jelentették be a harmadik Petőfi Zenei Díj jelöltjeit, akik közül néhányan majd a Strand Fesztivál első napján egy nagyszabású show keretében meg is kapják a Petőfiről mintázott szobrot. A Wellhello énekese, Fluor Tomi igen kellentlen helyzetbe került, miközben azt ecsetelte, miért is örül ennek a jelölésnek annyira.TV + Sztárok--Luxushotelben csipkedték meg az ágyi poloskák Sabrina Jale modellthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-luxushotelben-csipkedtek-meg-agyi-poloskak-sabrina-jale-modellt.htmlA brazil szupermodell, Sabrina Jale beperelte azt a hotelt, amelyben az egyik éjszaka ágyi poloskák csipkedték meg. TV + SztárokOrigoPintér Mariann új frizurájáról posztolt, de a melleit is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180701-pinter-eden-hotel-mariann-uj-frizurajarol-posztolt.htmlAz Éden Hotel lányai már csak ilyenek. Úgy tűnik, ma nem csak Snjezi, de Pintér Mariann is közszemlére tette kebleit. TV + SztárokOrigoHatalmasat terpesztett bikiniben Amber Rose: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-hatalmasat-terpesztett-bikiniben-amber-rose-modell.htmlAz extravagáns Amber Rose újabb fotóval sokkolta rajongóit: ezúttal a medence mellett terpesztett be bikiniben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.