Schobert Norbi élő videóban üzent a kritikusainak

Facebook videó Schobert Norbert beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi élő videóban üzent azoknak a kommentelőinek, akik egy korábbi bejegyzése miatt kritizálták őt.

Nagy port kavart tegnap a közösségi oldalon Schobert Norbi bejegyzése, amelyben két fagyizó duci kislány fotóját hasonlította össze gyermekei képével. Érkeztek is szép számmal hozzá kommentek, a többségtől elismerő szavakat kapott, de persze ezúttal is akadtak olyanok, akik kritizálták őt. Az utóbbiaknak ma élő videóban üzent a fitneszguru.

Ez a társadalom a halál és a betegség felé halad. Ma a legsúlyosabb halálok, hogy Magyarország dagadt, hájbeteg. Erről szól a sztori, semmi másról. A kommentelők engem szétszednek... 10 hülye írt be nekem olyanokat, hogy milyen család képét használtam fel és megaláztam őket... Mivel? Egy szavam nem volt, ami bárkit megalázna. Egyszerűen szembe kell nézni a tényekkel, nem kell birkának lenni és fel kell ébredni. Akinek ez nem tetszik, az kapja be. Ezt üzenem mindenkinek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.