párkapcsolat család gyermek Liam Payne Cheryl Cole szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év kapcsolat után szakított egymással az énekes sztárpár, Liam Payne és Cheryl Cole. Gyermekük, Bear alig múlt 1 éves. 

A People magazin cikke szerint Cheryl Cole és Liam Payne bejelentette szakítását. Rajongóikkal Twitter oldalukon mindketten közölték a hírt. Gyermekük, Bear alig múlt egy éves.

Már februárban is felröppent a pletyka, miszerint nincs minden rendben közöttük, ám ekkor a szakítás hírét nem erősítették meg. Twitter oldalukon mindketten leírták, hogy nehéz döntést hoztak, de külön folytatják útjukat. Még mindig szeretettel viseltetnek egymás iránt, kisfiuk Bear pedig a világot jelenti számukra. Ugyanakkor kérik, hogy ne zavarják őket ebben a nehéz időszakban.

A pár nagyjából 2 évig járt együtt Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

Megtartották II. Erzsébet gyászgyakorlatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180702-megtartottak-ii-erzsebet-gyaszgyakorlatat.htmlMegtartották II. Erzsébet királynő gyászgyakorlatát. Az uralkodó halála után 10 napos nemzeti gyászra készülnek az országban. TV + Sztárok--Férjhez ment Kaley Cuoco, az Agymenők sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180702-ferjhez-ment-kaley-cuoco-az-agymenok-sztarja.htmlMásodszorra is férjhez ment az Agymenők című sorozat Pennyjét alakító színésznő, Kaley Cuoco. A gyönyörű ceremóniáról már néhány fotó is napvilágot látott. TV + Sztárok--Vízirendőrök ébresztették Kóbor Jánost, aki a hajójában szundikálthttp://www.life.hu/sztarok/20180702-vizirendorok-ebresztettek-kobor-janost-aki-a-hajojaban-szundikalt.htmlA Balaton vizén ringatózó hajójában szundikált el Kóbor János a napokban. Az Omega együttes frontemberét a vízirendőrök ébresztették, kiszúrták ugyanis, hogy a hajó irányítás nélkül sodródik. TV + Sztárok--Iniesta befejezte szereplését a válogatottbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-iniesta-befejezte-szerepleset-a-valogatottban.htmlA várakozásnak megfelelően Andrés Iniesta bejelentette, hogy a vasárnapi volt az utolsó mérkőzése a spanyol labdarúgó-válogatottban.TV + SztárokOrigoMolnár Anikó már csak szeretőt akar, a szerelemnek szerinte fájdalom a végehttp://www.life.hu/sztarok/20180702-molnar-aniko-mar-csak-szeretot-akar-a-szerelemnek-szerinte-fajdalom-a-vege.htmlMolnár Anikó mostanában szomorú posztokkal áraszta el közösség oldalát. A Bors uánajárt, mi lehet a baj.TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál podcastolni kezdett, heti egyszer online rádióznakhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-ordog-nora-es-nanasi-pal-podcastolni-kezdett-heti-egyszer-online-radioznak.htmlAz Instagramon jelentette be Ördög Nóra és Nánási Pál, hogy megint valami új dologba kezdenek. Tulajdonképpen internetes rádiót indítanak, hetente egyszer, az esti beszélgetéseiket veszik fel, és mutatják meg a nagyközönségnek. Ettől intimebb pillanatokat már nem nagyon tudnak megosztani rajongóikkal.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.