Paudits Bélát soha nem érdekelte a szexualitás

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
szex színész Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a lányok kedvelték intelligenciájáért, Paudits Béla ő sosem hajszolta a szexuálisn élvezeteket. Egyszerűen nem érdekelte. Erről a színész maga írt könyvében. 

A kötetben azt is bevallotta, hogy tudomása volt arról, hogy a közvélemény őt homoszexuális férfiként tartja számon. "Az biztos, hogy az én értékrendem, amit felállítottam az életben, eltér a mások által megszokottól. Belőlem hiányoznak a férfivonások, legalábbis a macsóság terén. (...) Hiába volt barátnőm, feleségem, élettársam, az emberek azt hitték, ezeket a kapcsolatokat csak alibinek használom. Ez nem igaz."

Paudits állítja, a szexhez való viszonya annak köszönhető, hogy szinte kívülről látta magát aktus közben, és annyira nem volt kibékülve a látvánnyal, hogy ha tehette, inkább nem vetkőzött le mások előtt.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Pintér Mariann új frizurájáról posztolt, de a melleit is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180701-pinter-eden-hotel-mariann-uj-frizurajarol-posztolt.htmlAz Éden Hotel lányai már csak ilyenek. Úgy tűnik, ma nem csak Snjezi, de Pintér Mariann is közszemlére tette kebleit. TV + SztárokOrigoVOLT 2018: Így változott meg az AWS zenekar tagjainak az élete az Eurovízió ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180701-igy-valtozott-meg-az-aws-zenekar-tagjainak-az-elete-az-eurovizio-ota-siker.htmlAz AWS zenekar a hazai rock-metál feltörekvői közül lépett az Eurovízió színpadára, azóta viszont gyökeresen megváltozott az életük, fellépésről fellépésre járnak, hatalmas teltházas bulikat tartanak, mint ahogy azt délután 3-kor a Volt fesztiválon is bebizonyították. Arról, hogy hogyan vélekedik a szakma róluk, és mi történt velük az Eurovízió óta, a zenekar a Volton mesélt a Life.hu-nak.TV + Sztárok--Július 1-jén lenne 57 éves Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-julius-1jen-lenne-57-eves-diana-hercegno-brit-kiralyi-csalad.htmlKis túlzás nélkül Diana hercegnőt az egész világ szerette, és hatalmas volt iránta mindig is az érdeklődés. Halálos autóbalesetét követően világszerte gyászolták a hercegnőt, aki július 1-jén lenne 57 éves. TV + Sztárok--Tatár Csilla Hadas Krisztával beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-tatar-csilla-hadas-krisztaval-beszelgetett-tatar-34.htmlHadas Kriszta Tatár Csillának mesélt gyerekkorról, pályaválasztásról, anyaságról a Tatár 34-ben. A riiporter elmondta, hogy bár sokszor volt jókor, jó helyen, de ennek ellenére nem hullott semmi az ölében, mindenért megdolgozott. "Güzü vagyok" - fogalmazott. TV + SztárokOrigoMaradona viselkedését nem nézi jó szemmel a FIFAhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-maradona-viselkedeset-nem-nezi-jo-szemmel-a-fifa-o-sem-tehet-meg-barmit.htmlAhogy már megírtuk, a minap ki kellett vezetni Maradonát a stadionból, miután teljesen kifordult magából csapata győzelme után. TV + Sztárok--Négymilliót keresett havonta a Mokkában Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-negymilliot-keresett-havonta-a-mokkaban-havas-henrik-musorvezeto.htmlHavas Henrik a Privátszfárában - ahol megnézhettük gyönyörű otthonát is - elmondta, mennyit is keresett valójában a TV2 Mokkájában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.