Szabó Ádám elmondta a véleményét Tóth Andi közösségi médiás botrányairól

Forrás: Tóth Andi - Andee -
Szabó Ádám utazás szerelem Barcelona botrány Tóth Andi közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barcelonában nyaralt Szabó Ádám és Tóth Andi. Élvezték az együtt töltött időt, ám Szabó Ádám elmondta a véleményét énekes kedvese közösségi médiás botrányairól.

Az utóbbi időben többen támadták Tóth Andit a közösségi oldalára feltöltött merész fotói miatt. Az énekesnő nemrégiben kedvesével, Szabó Ádámmal Barcelonába utazott nyaralni, a Fem3 Café műsorában most élményeikről meséltek, de Szabó Ádám a botrányokról is elmondta a véleményét.

"Próbálom visszafogni, de nem igazán lehet" - nevetett Szabó Ádám. "Eléggé makacs lány, de tényleg vannak olyan dolgok, meg üzenetek, amiket lehet, hogy én sem hagynék szó nélkül. Ezt Andi sem teszi meg. De szerintem idővel lehet, hogy majd ő is enyhülni fog, lehet, hogy nem. Ő ilyen, én így szeretem" - tette hozzá Szabó Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.